Απόφαση για τον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Αθλητικού Κέντρου ΚΟΠ

Andreas
0 0
Read Time:50 Second

Το όραμα πολλών χρόνων για την ανέγερση Αθλητικού Κέντρου της ΚΟΠ από σήμερα πέρασε σε νέα ουσιαστική φάση, με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν για το αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Η Κριτική Επιτροπή όπως καθορίστηκε και από τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού, σε σημερινή της συνεδρία αξιολόγησε τις μελέτες των προτάσεων από δέκα αρχιτεκτονικά γραφεία και αποφάσισε ομόφωνα όπως το πρώτο βραβείο παραχωρηθεί στη μελέτη που έχει προτείνει το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Παύλος Φεραίος (FEREOS ARHITECTS LLC).

Μετά την πιο πάνω απόφαση, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα συζητήσει με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου στον Κόρνο.

Σύμφωνα με την απόφαση της Κριτικής Επιτροπής, βραβεία για τις προτάσεις που υπέβαλαν θα δοθούν επίσης:

2ο Βραβείο Αρχιτεκτονικό Γραφείο Κωνσταντίνος Μαραθεύτης (MARATHEFTI ARCHITECTS STUDIO LLC & BOBOTIS + BOBOTIS ARCHITECTSS) και 3ο Βραβείο Βασίλης Ιερείδης

Για τις μελέτες που έχουν προτείνει, έπαινος θα δοθεί  στα γραφεία Ανδρέας Κωνσταντίνου (Andreas Constantinou + Ass. Arch. LLC) και Κωνσταντίνος Κωνσταντή, Μάριος Χριστοδουλίδης & Χρίστος Χριστοδούλου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανακοινώθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βαράν!

Οριστικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ραφαέλ Βαράν, όπως ανακοίνωσε η αγγλική ομάδα! Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωστοποίησαν τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.