Καθάρισε με Κέιν η Τότεναμ

Andreas
0 0
Read Time:59 Second

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήταν μαχητική στο Λονδίνο όμως η κλάση του Χάρι Κέιν έφερε τη νίκη με 2-0 για την Τότεναμ.

Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και της έδωσε έτσι μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League, με τους Κροάτες να έχουν πλέον πολύ δύσκολο έργο για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0, καθώς στο 25’ ο Κέιν πήρε το… rebound από κοντά μετά από σουτ του Λαμέλα που πήγε στο δοκάρι.

https://fdecfbfe4d482809cc3df7080da2b54d.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.htmlΣτο 49’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Εντομπελέ όμως το VAR απεφάνθη πως δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό.

Η αντίσταση των Κροατών για να αποφύγουν το δεύτερο γκολ κράτησε μέχρι το 70’, όταν ο Κέιν βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με συρτό σουτ μετά από κακή αντίδραση του Τεοφίλ-Κατρίν σε μπαλιά του Εντομπελέ.

Κάπως έτσι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον ετοιμάζεται για το λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ την Κυριακή.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Γκρεμίστηκε το όνειρο σε ένα πεντάλεπτο για τον Ολυμπιακό

Πικρή ήττα 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» που λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο και πλέον ψάχνει μόνο θαύμα για τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Η ομάδα του Μαρτίνς λύγισε από τα προβλήματα που ξεκίνησαν πριν την έναρξη του ματς με τη μη συμμετοχή του Μπα πέντε λεπτά πριν […]