Νίκησαν και επιμένουν για τετράδα Αταλάντα και Νάπολι

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

Μαίνεται η… μάχη για την έξοδο στο Champions League στην Ιταλία, με τις Αταλάντα και Νάπολι να συνεχίζουν με ζόρικες νίκες την πορεία τους και να παραμένουν σε απόσταση δύο βαθμών. Προηγούνται στην 4η θέση οι «Μπεργκαμάσκι» μετά το 3-2 επί της Ουντινέζε, ακολουθούν με ένα ματς λιγότερο οι «παρτενοπέι», που νίκησαν δύσκολα με 4-3 την Κροτόνε.

Στο βροχερό Μπέργκαμο, η Αταλάντα φάνηκε να καθαρίζει γρήγορα τους «φριουλιάνι» με δύο γκολ του Μουριέλ στο 19’ και στο 43’, όμως ο Περέιρα μείωσε για τους φιλοξενούμενους στην εκπνοή του πρώτου μέρους, κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Σαπάτα στο 61’, όμως ο Στράιγκερ Λάρσεν σκόραρε δέκα λεπτά αργότερα για την Ουντινέζε, που εντέλει δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω και να πάρει κάτι από το ματς.

Ακόμη πιο αγχωτική ήταν η επικράτηση της Νάπολι επί της Κροτόνε. Ινσίνιε (19’) και Όσιμεν (22’) έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους «παρτενοπέι», με τον Νουάνκο να μειώνει στο 25’. Ο Μέρτενς έκανε το 3-1 στο 34’, ωστόσο ο Νιγηριανός επιθετικός των ουραγών χτύπησε ξανά στο 48’ για το 3-2. Έντεκα λεπτά αργότερα η Κροτόνε έφτασε στην ισοφάριση με τον Μεσάιας, προτού διαμορφώσει το τελικό 4-3 για την ομάδα του Κώστα Μανωλά (έπαιξε και στα 90’) ο Ντι Λορέντσο στο 72’.

Η Ρόμα από την άλλη, υπέπεσε σε ακόμη μία γκέλα, μένοντας στο 2-2 με την ελλιπή Σασουόλο εκτός έδρας. Δύο φορές προηγήθηκαν οι «τζιαλορόσι», με τους Πελεγκρίνι (25’ πέν.) και Πέρες (69’), ισάριθμες απαντήσεις βρήκαν οι «νεροβέρντι», που βρήκαν δίχτυα με τους Τραορέ (57’) και Ρασπαντόρι (85’).

Η εξέλιξη αυτή επέτρεψε στη Λάτσιο να ξεπεράσει την συμπολίτισσα στην 6η θέση της Serie A χάρη στο αγχωτικό 2-1 επί της Σπέτσια στο «Ολίμπικο». Ο Λατσάρι άνοιξε το σκορ στο 56’, με τον πρώην παίκη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, να φέρνει το ματς στα ίσα με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στο 73’. Ωστόσο, οι «λατσιάλι» πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καϊσέδο στο 89’.

Από εκεί και πέρα, η Πάρμα του –παγκίτη- Βασίλη Ζαγαρίτη απέσπασε ισοπαλία, 2-2, από την Μπενεβέντο εκτός έδρας αλλά παραμένει σε δυσχερή θέση, όπως και η Κάλιαρι του Χαράλαμπου Λυκογιάννη (έπαιξε για 61’), που ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από τη Βερόνα. Τέλος, Τζένοα και Φιορεντίνα έμειναν στο 1-1.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Το καθήκον της η Ρεάλ και τώρα... Λίβερπουλ!

Έκανε τη δουλειά της η Ρεάλ Μαδρίτης και στρέφεται στη… διαβολοβδομάδα που έχει! Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ξεπέρασε με σχετική ευκολία (2-0) το εμπόδιο της Εϊμπάρ, ανέβηκε ξανά δεύτερη και πλέον προετοιμάζεται αρχικά για το εντός έδρας ματς με την Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League την ερχόμενη Τρίτη και στη συνέχεια για το «clasico» με την Μπαρτσελόνα. […]