Άρσεναλ: Τέσσερα ματς σε 24 ημέρες με 19 ποδοσφαιριστές και οπωσδήποτε… ενίσχυση!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Επιτακτική μοιάζει η ενίσχυση της Άρσεναλ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Μικέλ Αρτέτα να «ξεμένει» από λύσεις και να έχει χρησιμοποιήσει μόλις 19 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια, εντός του 2022!  

Κατήφεια φαίνεται πως επικρατεί την δεδομένη χρονική στιγμή στις τάξεις της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να μην έχουν επικρατήσει ακόμη εντός του 2022, με άμεση συνέπεια να χάνουν έδαφος για την τετράδα, την ώρα που δυσκολεύονται σημαντικά να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ενίσχυση κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο φαντάζει επιτακτική και αν αναλογιστεί κανείς πως η Άρσεναλ έβγαλε όλες τις υποχρεώσεις του Ιανουαρίου με μόλις 19 ποδοσφαιριστές, αντιλαμβάνεται πως το ρόστερ της δεν χαρακτηρίζεται για το βάθος που διαθέτει.

Οι «11» βασικοί είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι, ο Τσάκα απουσιάζει, ο Τόμας Παρτέϊ αγωνίστηκε μόλις 25 λεπτά απέναντι στην Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ και αποβλήθηκε και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι εκτός ομάδας, με τον Νικολάς Πεπέ επίσης να απουσιάζει, εξαιτίας των υποχρεώσεων που τρέχουν με την χώρα του.

Επί της ουσίας λοιπόν, όταν ο Αρτέτα είδε το ματς με την Μπέρνλι να στραβώνει τι έκανε; Δεν έκανε ούτε μία αλλαγή μέχρι το 70’ και εν συνεχεία έριξε στο ματς τον Ενκέτια ως αριστερό εξτρέμ. Τα περιθώρια στενεύουν, η Άρσεναλ δεν βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από το 2005 σε τέσσερα σερί ματς και τα ονόματα των Αρτούρ Μέλο και Ντούσαν Βλάχοβιτς επιστρέφουν στο τραπέζι.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Μοχάμεντ Ελνένι εξακολουθεί να αγωνίζεται με την Αίγυπτο και ο μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, ο οποίος είναι και διαθέσιμος, είναι ο Σάμπι Λοκόνγκα. Όσον αφορά την θέση του επιθετικού, ο Λακαζέτ είναι ο μόνος… αξιόπιστος σέντερ φορ που έχουν οι Λονδρέζοι και όσο… δεν υπάρχει απόφαση για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο επιθετικός της Φιορεντίνα θα κατέχει κεντρική θέση στα μεταγραφικά σενάρια της Άρσεναλ.

Μιλάμε για μία ομάδα που αγωνίστηκε σε 360 λεπτά με λιγότερους από 22 ποδοσφαιριστές. Δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση αυτό που λέμε «δύο ενδεκάδες», πράγμα που από τον Δεκέμβριο και μετά, έγινε σαφώς εντονότερο!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ο Βλάχοβιτς απορρίπτει την Άρσεναλ και πιέζει για Γιουβέντους

Το μεταγραφικό σίριαλ του χειμώνα ακούει στο όνομα Ντούσαν Βλάχοβιτς και αναμένεται να έχει πολλές συνέχειες μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Σέρβος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται μεταξύ Άρσεναλ και Γιουβέντους, με τη Φιορεντίνα να επιθυμεί να τον πουλήσει στην πρώτη, αλλά τον ίδιο να θέλει να καταλήξει στη δεύτερη. […]