ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΛ 0-0: Νικήτρια η Ομόνοια…

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να μένει στην ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) και να… χαροποιούν την Ομόνοια η οποία βγάζει άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή.
Παρόλα αυτά με τον βαθμό που πήρε η ΑΕΛ μείωσε ενεού την διαφορά από την πρώτη θέση στον έναν βαθμό, ενώ ο Απόλλωνας απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.
Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι αλλά ο Απόλλωνας σιγά-σιγά ισορρόπησε. Βέβαια η μεγάλη ευκαιρία του α΄ μέρους χάθηκε από την ΑΕΛ και πιο συγκεκριμένα από τον Άντονι Γεωργίου στο 35΄. Ο Μαέ επέλεξε να μην τελειώσει την φάση, προτίμησε να το σιγουρέψει, έδωσε στον Γεωργίου ο οποίος έκανε το παλσέ αλλά ο Ζοάο Πέδρο με αυτοθυσία έπσε και απέκρουσε με τα πόδια.
Ο Απόλλωνας βρήκε δίχτυα στο 45+1΄ με τον Μάρκοβιτς αλλά σωστά ακυρώθηκε το γκολ για οφσάιντ του Νταμπό ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Σέρβο.
Το β΄ ημίχρονο άρχισε με δύο γυριστά σουτ από πλευράς Απόλλωνα με τους Πίττα και Γιούστε. Η είσοδος του Ντανίλο στο παιχνίδι έκανε πιο επιθετική την ΑΕΛ. Ο Αντωνίου έχασε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τον Γιοβάνοβιτς, ο Σέρβος απέκρουσε και το σουτ ου Ντανίλο και κράτησε το 0-0. Στο 67΄ ήταν η σειρά του Βοζίνια να πραγματοποιήσει εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Ντιγκινί στο 67΄.
Στο 82΄μ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα. Ο Αντάμοβιτς από το ύψος της περιοχής ανενόχλητος έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ.Πετράκης): Γιοβάνοβιτς, Ζοάο Πέδρο, Μαλεκκίδης, Ρομπέρζ, Γιούστε, Μάρκοβιτς (70΄ Σακέτι), Κυριάκου (70΄ Ντένιτς), Ντιγκινί (79΄ Μπένσοπ), Μπίσεσβαρ (79΄ Γιαννιώτας), Πίττας, Νταμπό (79΄ Παπουνασβίλι).
Στον πάγκο: Δημητρίου, Κατελάρης, Φιλιώτης, Ματέι.

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Πάντιτς, Έουλερ (85΄ Κυριάκου), Αντωνίου, Ζτραβκόφσκι (56΄ Ντανίλο), Μεντόγεβιτς, Ριέρα (73΄ Αντάμοβιτς), Μαέ, Τόρες, Γεωργίου (85΄ Αντβιγιάι)
Στον πάγκο: Κεραυνός, Αβραάμ, Κέρκεζ, Αντβιγιάι, Πσισιέ, , Μπάμπιτς,

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζοάο Πέδρο, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Ρομπέρζ, Ντένιτς/Ζτραβκόφσκι, Μεντόγεβιτς, Έουλερ, Πάντιτς, Γεωργίου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Διαιτητής:
Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γυναικών

Την Κυριακή 4 Απριλίου θα ξεκαθαρίσει το ζευγάρι των ομάδων που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Γυναικών περιόδου 2020 – 2021. Όπως ανακοινώθηκε από την ημέρα της κλήρωσης, οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 4 Απριλίου και μια εβδομάδα αργότερα, θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα των […]