Ελπίδες για παρουσία φιλάθλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Andreas
0 0
Read Time:37 Second

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αρθεί η απόφαση για παντελή απουσία φιλάθλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ΔΟΕ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην τοπική κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει ένα μικρό ποσοστό θεατών σε κάθε εγκατάσταση και περιμένουν να επανεξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές.

Το «πάτημα» έδωσε μια αναμέτρηση μπέιζμπολ. Την Παρασκευή, ο αγώνας Central League με Pacific League στο Game 1 της σειράς All-Star διεξήχθη μπροστά σε 8.992 θεατές. Ταυτόχρονα, το Nagoya Grand Sumo Tournament διοργανώθηκε με παρουσία κόσμου.

Πάντως αρκετοί Ιάπωνες εξακολουθούν να διαμαρτύρονται και να απορούν για την στάση της κυβέρνησης σχετικά με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός θεωρώντας επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία τη διεξαγωγή του ακόμη και χωρίς θεατές, πόσω μάλλον με κόσμο στις κερκίδες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ: Πάει και για τον Σαούλ!

Σε θέση φαβορί για την απόκτηση του Σαούλ Νίγκεθ φαίνεται πως περνάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως μετέδωσε η «Mundo Deportivo», οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ατζέντη του Ισπανού μεσοεπιθετικού που θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά το ναυάγιο με την Μπαρτσελόνα για την… τράμπα με τον Αντουάν Γκριζμάν, βρίσκονται στην […]