Επίσημο: Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκριεζμάν

Andreas
0 0
Read Time:44 Second

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός επιστρέφει στους «ροχιμπλάνκος» έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στην Μπαρτσελόνα, σε μία εξαιρετικά συμφέρουσα συμφωνία για τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον δανεισμό του 30χρονου για έναν χρόνο με περίπου 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Ατλέτικο υποχρεούται να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του παίκτη με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, καταβάλλοντας στους «μπλαουγράνα» ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο στην Μπαρτσελόνα είχε κοστίσει 120 εκατ. ευρώ και έπειτα από μια διετία που μέτρησε μόλις 35 γκολ σε 102 συμμετοχές, θα επιστρέψει στην Ατλέτικο για να τεθεί υπο τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αγωνίστηκε στην Ατλέτικο για πέντε χρόνια (2019-2021) στα οποία είχε 133 γκολ σε 257 εμφανίσεις.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα ο Λουκ Ντε Γιονγκ!

Στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκ Ντε Γιονγκ, με τους «μπλαουγκράνα» να έρχονται σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του 31χρονου Ολλανδού. Τις τελευταίες ώρες εκτυλίχθηκε ένα… ντόμινο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι για τις μεταγραφές των Γκριεζμάν και Σαούλ Νίγκεθ. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά για τους εμπλεκόμενους, οι […]