«Καθάρισε» από νωρίς η Βαλένθια

Andreas
0 0
Read Time:37 Second

Σε ένα επεισοδιακό ματς με δύο αποβολές, η Βαλένθια νίκησε 1-0 τη Χετάφε στο «Μεστάγια» για την πρεμιέρα της La Liga και μπήκε με το «δεξί» στο ντεμπούτο του Κέβιν Μπορνταλάς και στην προσπάθεια για τις ευρωπαϊκές θέσεις της βαθμολογίας κόντρα σε μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή της.

Μόλις στο 2΄ αποβληθηκε ο Γκουίλιαμσον για σκληρό μαρκάρισμα, όμως οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σολέρ στο 11’ και διατήρησαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Μίτσελ μπήκαν πιο δυνατά και έγιναν πιο απειλητικοί για την εστία των Λεβαντίνων, όμως η αποβολή του Καμπάκο στο 76΄τους έκοψε τη φόρα. Στις καθυστερήσεις, πάντως, οι Μαδριλένοι έχασαν μια φανταστική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Μόνο εμβολιασμένοι στα εντός έδρας ματς των Νετς!

Πολύ αυστηρό θα είναι το πρωτόκολλο υγείας στο «Barclays Center», τη νέα αγωνιστική περίοδο στα ματς των Νετς. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μπρούκλιν, μόνο οι εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδό τους, είτε αυτοί είναι υπάλληλοι, είτε φίλαθλοι. Το μέτρο αυτό θα τεθεί σε ισχύ από τις 13 Σεπτεμβρίου. […]