Λίβερπουλ: Ισοφάρισε το αήττητο 25 αγώνων από το 1982 επί Μπομπ Πέισλι!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Μία ιστορική νίκη (2-0) κατάφερε να πάρει η Λίβερπουλ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς παρέμεινε για 25 παιχνίδια χωρίς ήττα, ισοφαρίζοντας το απόλυτο ρεκόρ της ομάδας του Μπομπ Πέισλι το 1982.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε η Λίβερπουλ, επικρατώντας με 2-0 στο Άνφιλντ, στην επιστροφή του Λουίς Σουάρες στο γήπεδο που μεγαλούργησε για περισσότερα από τρία χρόνια.

Με αυτή τη νίκη, η Λίβερπουλ κλείδωσε την πρωτιά του ομίλου, συνεπώς και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοφαρίζοντας μάλιστα ένα ρεκόρ που κρατούσε η ομάδα του Μποπμ Πέισλι 39 χρόνια νωρίτερα.

Με τη νίκη τους απέναντι στην Ατλέτικο, οι «ρεντς» παρέμειναν 25 αγώνες αήττητοι και γύρισαν το χρόνο στο 1982, όταν ο Μπομπ Πέισλι είχε καταφέρει το ίδιο, πριν ηττηθεί η ομάδα του και αποχωρήσει και ο ίδιος λίγο αργότερα, έπειτα από 9 ιστορικά χρόνια και 13 τίτλους .

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει να γνωρίσει την ήττα από τις 6 Απριλίου και το παιχνίδι στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν Βινίσιους Τζούνιορ και Ασένσιο την είχαν υποχρεώσει να δεχτεί τρία γκολ.

Πλέον, οι «ρεντς» μπορούν να σπάσουν ακόμη ένα ρεκόρ παραμένοντας αήττητοι σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Γουέστ Χαμ, την Κυριακή για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΦΛΟΡΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2-2: Αδιόρθωτη...

Θύμισε ΓΣΠ το σημερινό σκηνικό στο Ταλίν με την Ανόρθωση να προηγείται με 2-0 και να ισοφαρίζεται απο την Φλόρα σε 2-2 και να καρπώνεται και πάλι το βαθμό της ισοπαλίας Στο 29ο λεπτό ο Χριστοφή έκανε το 0-1 ενώ στο 33΄ο Πόποβιτς διπλασίασε τα γκολ της «Κυρίας». Με πολύ […]