Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τιμωρείται με πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών

Andreas
0 0
Read Time:48 Second

Μέχρι και αφαίρεση βαθμών ενδέχεται να τιμωρήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας για την αναβολή του χθεσινού αγώνα της με την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ». 
 Σε σημερινό της δημοσίευμα η Sun, μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για την τιμωρία της ομάδας επισημαίνοντας ότι η FA ενδέχεται να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο ή ποινή αφαίρεσης βαθμών η οποία όμως εάν επικυρωθεί να ισχύσει για το νέο πρωτάθλημα. 
Άγνωστο το πότε θα διεξαχθεί το ματς 
Δεν έχει δοθεί απάντηση μέχρι τώρα στο πότε θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ το οποίο αναβλήθηκε χθες μετά την εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία των Γκλέιζερ στην ιδιοκτησία της ομάδας τους. 
Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση από την διοργανώτρια Αρχή για το πότε θα διεξαχθεί τελικά το ματς.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρόγραμμα 9ης αγωνιστικής β' φάσης Πρωταθλήματος Cyta

Σε ρυθμούς 9ης αγωνιστικής μπαίνει το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. Η αυλαία θα ανοίξει την Τρίτη στον πρώτο όμιλο, συνέχεια την Τετάρτη και την Πέμπτη και φινάλε την ερχόμενη Παρασκευή με δύο αναμετρήσεις που αφορούν το δεύτερο όμιλο. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής: Α’ όμιλοςΤρίτη 4 […]