Μάντσεστερ Σίτι: Μπισουμά, ο… αντί-Φερναντίνιο

Andreas
0 0
Read Time:42 Second

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει μια γνωστή παροιμία και κάπως έτσι φαίνεται ότι ενεργεί και η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Φερναντίνιο θα αποχωρήσει από τους «σίτιζενς» στο τέλος της χρονιάς προκειμένου να επιστρέψει στη Βραζιλία και την ομάδα που τον ανέδειξε, την Ατλέτικο Παραναένσε.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ατζέντης του 36χρονου άσου, Τζιοβάνι Μπρανκίνι, σημειώνοντας πως ο πελάτης του έχει προτάσεις από Κίνα και ΗΠΑ, μάλιστα.

Ωστόσο, η Σίτι έχει ήδη βρει τον διάδοχο του Φερναντίνιο, σύμφωνα με την «Daily Star», ούσα σε προχωρημένες επαφές με την Μπράιτον για την απόκτηση του Ιβ Μπισουμά!

Ο 34χρονος μέσος από το Μάλι έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του με τη φανέλα των «γλάρων» και η απόκτησή του αναμένεται να κοστίσει στην ομάδα του Μάντσεστερ γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τη Δευτέρα η απονομή στην Πρωταθλήτρια Ομόνοια

Η Ομόνοια Λευκωσίας είναι η Πρωταθλήτρια Κύπρου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, αφού, μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, η βαθμολογική διαφορά από το δεύτερο Απόλλωνα δεν μπορεί να καλυφθεί στο μεταξύ τους αγώνα. Η απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή, θα γίνει τη Δευτέρα […]