Μάντσεστερ Σίτι: Φτιάχνει αγάλματα για τους Κομπανί, Σίλβα και Αγουέρο

Andreas
1 0
Read Time:35 Second

Αναγνωρίζοντας την μεγάλη τους προσφορά η Μάνστεστερ Σίτι αποφάσισε να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικότατα στελέχη της στα περασμένα έτη. Μετά από σχετική εντολή του προέδρου της Καλντούν Αλ Μουμπάρακ έχουν αρχίσει εδώ και μήνες γλύπτες να εργάζονται στη δημιουργία δύο αγαλμάτων των Βιντσέντ Κομπανί και Νταβίντ Σίλβα.

Μάλιστα, τα αγάλματα αυτά είναι σχεδόν έτοιμα και όπως αναφέρει η Mirror σε αποκλειστικό ρεπορτάζ αναμένεται να αποκαλυφθούν το ερχόμενο Σάββατο σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί πριν το παιχνίδι της με την Άρσεναλ.

Όπως προσθέτει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει δοθεί εντολή από τον επικεφαλής της ομάδας για άλλο ένα άγαλμα για τον Αγουέρο, ωστόσο αυτό δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πέρασε από το Μολινό η Τότεναμ!

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Τότεναμ έφυγε με διπλά από το Μολινό επικρατώντας με 1-0. Μόλις στο 8ο λεπτό τα «σπιρούνια» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Άλι από τον Σα. Το εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε και έκανε το 0-1 σκοράροντας ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τον Μάρτιο του 2020. […]