Μέγα κάζο για Σερβία από την απίθανη Ιταλία!

Andreas
0 0
Read Time:51 Second

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Σερβία το τι θα πάθαινε μέσα στο Βελιγράδι από την Ιταλία, αφού η «σκουάντρα ατζούρα» πανηγύρισε σπουδαία νίκη (95-102) και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν τον τίτλο του φαβορί και την δύναμη του κόσμου τους, ωστόσο την πάτησαν, με τους Νικολό Μάνιον (24), Ακίλε Πολονάρα (22) και Σιμόνε Φοντέσιο (21) να κάνουν πάρτι επιθετικά, την στιγμή που οι Ντανίλο Άντζουσιτς (27) και Φίλιπ Πετρούσεβ (22) πάλευαν μόνοι τους από την άλλη πλευρά.

Όσον αφορά το ματς, οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στις πρώτες τρεις περιόδους, στέλνοντας την διαφορά σε απίθανα μεγέθη, ενώ παρά την παλικαρίσια προσπάθεια των Σέρβων να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα στο τέλος, αποχαιρέτησαν το όνειρο μπορστά στον κόσμο τους.

Έτσι η Ιταλία, παρά τις απουσίες των Ντανίλο Γκαλινάρι και Μάρκο Μπελινέλι, προστέθηκε στον δεύτερο όμιλο μαζί με τις Αυστραλία, Νιγηρία και Γερμανία!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Το όνειρο έγινε εφιάλτης!

Τη χειρότερη εμφάνιση την πιο ακατάλληλη στιγμή έκανε η Εθνική Ελλάδας. Χωρίς συγκέντρωση σε άμυνα κι επίθεση, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 97-72 από την εξαιρετική Τσεχία και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρά το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου, η ελληνική ομάδα ήταν μέσα στο ματς μέχρι τις αρχές της τρίτης περιόδου […]