Μέσι: «Ο Θεός κρατούσε αυτή την στιγμή για μένα»

Andreas
0 0
Read Time:59 Second

Έχοντας συνέλθει από τα δάκρια που ξέσπασε αμέσως μετά την λήξη του τελικού του Κόπα Αμέρικα και την κατάκτηση του τροπαίου ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στους δημοσιογράφους και πάλι εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την στιγμή που περίμενε σε όλη του την καριέρα… Να σηκώσει ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Το χρειαζόμουν. Το ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω κάτι με εθνική μας ομάδα. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια, αλλά κάπως ήξερα ότι κάποια στιγμή, αυτό θα έρθει. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε αυτή την στιγμή στην Βραζιλία, με αντίπαλο τη Βραζιλία. Νομίζω ότι κρατούσε αυτή την στιγμή για εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Είναι τρελό. Δεν μπορώ να εξηγήσω την χαρά αυτή που αισθάνομαι. Πολλές φορές χρειάστηκε να φύγω λυπημένος από τέτοια παιχνίδια. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα μου έδινε την χαρά αυτή ο Θεός. Και δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή. Αυτή η ομάδα πραγματικά το άξιζε και με το παραπάνω. Πραγματικά δεν νομίζω πως έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει, πέρα από το τρόπαιο που κατακτήσαμε. Θα είναι ένα παιχνίδι που το θυμόμαστε όλοι και θα μείνει στην ιστορία. Νικήσαμε το τρόπαιο, με αντίπαλο τη Βραζιλία, στην Βραζιλία», κατέληξε.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Έπαιξε τραυματίας στον τελικό του Copa America ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Σκαλόνι αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι… έσφιξε τα δόντια κι αγωνίστηκε κανονικά στον χθεσινό τελικό του Copa America, παρά τις μυϊκές ενοχλήσεις που ένιωθε! Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της «αλμπισελέστε» σημείωσε ότι ο διεθνής επιθετικός της Μπαρτσελόνα είχε το ίδιο πρόβλημα και στον ημιτελικό της διοργάνωσης, κόντρα στην Κολομβία, όπου επίσης έπαιξε όντας τραυματίας…