Ντεμπούτο όνειρο για Ολιβέιρα και νίκη εξάδας για Ρόμα!

Andreas
0 0
Read Time:48 Second

Τι άλλο να ζητούσε ο Ολιβέιρα; Στο ντεμπούτο του με την Ρόμα πέτυχε γκολ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Κάλιαρι (1-0).

Στο 33’ ο Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ για τους Ρωμαίους ύστερα από εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος σε χέρι του Ντάλμπερτ, στέλνοντας την ομάδα του με προβάδισμα στο ημίχρονο.

Στην συνέχεια η Κάλιαρι είχε κάποιες ευκαιρίες με τη μεγαλύτερη να διαδραματίζεται στο 85’ με τον Ζοάο Πέδρο, με την μπάλα ωστόσο να σταματάει στο δοκάρι. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να πιάνει εξάδα, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Δημήτρης Κεραμίτσης επιλέχτηκε στην αποστολή της Ρόμα, λόγω των πολλών απουσιών στους Ρωμαίους, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο τελευταίο δίλεπτο και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αφεντικό ο Απόλλων, 2-0 την Ομόνοια!

Τέρμα στο σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη έβαλε ο Απόλλωνας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο και επέστρεψε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Οι «γαλάζιοι» στο Τσίρειο επικράτησαν 2-0 της Ομόνοιας στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες της ΑΕΚ και ξέφυγαν οχτώ βαθμούς από τους «πράσινους» που για […]