Ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Κροατία η Εθνική

Andreas
0 0
Read Time:58 Second

Στην πόλη Ριέκα της Κροατίας βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, εκεί όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της Κροατίας για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022. 
Οι διεθνείς μας θα προπονηθούν απόψε στις 19:00 στο HNK Rijeka Stadium που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση η οποία θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. Θα προηγηθεί στις 18:30 η συνέντευξη τύπου του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Νίκου Κωστένογλου.

Ουσιαστικά, αυτή θα είναι και η μοναδική προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα με την Κροατία αφού, την Πέμπτη έγινε αποθεραπεία και στη συνέχεια η ομάδα μας ταξίδεψε για τη Ριέκα. 

Η καλή προσπάθεια και το θετικό αποτέλεσμα με τη Σλοβακία άφησε πλήρως ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας, η οποία ευελπιστεί πως στον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τους Κροάτες, η ομάδα μας θα παρουσιάσει ακόμη βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. 

Δεν προέκυψαν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα από τον αγώνα με τη Σλοβακία και έτσι, είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα και οι 26 ποδοσφαιριστές που ήταν στην κλήση. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal (δηλώσεις Κώστα Χριστοδούλου, Γιάννου Μυλωνά)

Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο Futsal. Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, την Κυριακή 28 Μαρτίου πέφτει η αυλαία με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου. ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό των ίσων πιθανοτήτων, όπως χαρακτηριστικά μας έχουν αναφέρει και οι προπονητές των ομάδων […]