Οργανωτική σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola

Andreas
0 0
Read Time:36 Second

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης οργανωτική σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλη Μυλωνά, με τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων ομάδων και λειτουργών της ΚΟΠ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, λήφθηκαν αποφάσεις ενόψει του τελικού, που όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαϊου και ώρα 21:00 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Μετά από κλήρωση, γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Ανόρθωση.

Η Ανόρθωση θα αγωνιστεί στον τελικό με λευκή στολή και ο Ολυμπιακός με πράσινη φανέλα, μαύρα παντελονάκια και μαύρες κάλτσες.

Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης του τελικού, ακολούθησε σύσκεψη με τη χορηγό εταιρεία και τον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα, που θα μεταδώσει τηλεοπτικά τον αγώνα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στο ραντάρ της Ρόμα λόγω Μουρίνιο ο Σα!

Η Ρόμα έριξε την… βόμβα με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο την σεζόν 2021/22 και ήδη έχουν αρχίσει τα ιταλικά ΜΜΕ τα μεταγραφικά σενάρια για τους παίκτες που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός για το ρόστερ της ομάδας. Ο «Special One», προσανατολίζεται σε ριζικές αλλαγές στους «τζιαλορόσι» και το πρώτο σενάριο που είδε το […]