Ο Πογκμπά έχει την εκδίκηση στο μυαλό του, αλλά λέει και ψέματα

Andreas
0 0
Read Time:53 Second

Όντας έτοιμος να υπογράψει την επαναφορά του στην Γιουβέντους, ο Πολ Πογκμπά δείχνει μέσα από το ντοκιμαντέρ του πως… σκέφτεται και τους τρόπους με τους οποίους θα δείξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως έκανε μεγάλο λάθος που τον άφησε ελεύθερο. Κι όμως, τα λέει τα ψέματά του στο ντοκιμαντέρ…  

Ο Γάλλος κατά βάθος ήθελε πολύ την αλλαγή στην καριέρα του και θεωρούσε πως πλέον δεν γινόταν να βγάλει κάτι καλό στην Γιουνάιτεντ με τις καταστάσεις που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, αποχώρησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του από το κλαμπ του Μάντσεστερ, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Γιουβέντους, όμως… του έχει μείνει πικρία. Και γι’ αυτό αναφέρει στο Pog-mentary που κυκλοφορεί από την Amazon, ότι θέλει να δείξει στην Γιουνάιτεντ πως κακώς δεν του πρότεινε απολύτως τίποτα για να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Βέβαια, από τον περασμένο Ιούλιο ο εκλιπών, Μίνο Ραϊόλα, είχε αναφερθεί σε πρόταση που είχε στα χέρια του για ανανέωση συμβολαίου της Γιουνάιτεντ με τον Πογκμπά, οπότε, μάλλον ο Γάλλος χαφ… τα λέει τα ψεματάκια του στο ντοκιμαντέρ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανακοίνωσε Κέναν Πίριτς η ΑΕΚ

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου (07/07/1994) διεθνή Βόσνιου τερματοφύλακα Kenan Piric για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια. O Kenan Piric στην λήξασα σεζόν (2021/22) […]