Ο χρυσός Ταμπέρι είχε μαζί του στον τελικό τον γύψο που φορούσε το 2016!

Andreas
0 0
Read Time:38 Second

Στο Ρίο ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αφού είχε κερδίσει κάθε αγώνα που είχε συμμετάσχει εκείνη τη χρονιά -συμπεριλαμβανομένου και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.
Όμως στάθηκε άτυχος. Στο diamond league του Μονακό, ένα περίπου μήνα πριν το μεγάλο αθλητικό ραντεβού, υπέστη ρήξη χιαστών και αποχαιρέτησε προσωρινά το όνειρο του ολυμπιακού μεταλλίου.
Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον, που σκαρφάλωσε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με τον Μουτάζ Μπαρσίμ.
Ο Ιταλός άλτης δεν έχει ξεχάσει τον ανατριχιαστικό τραυματισμό που καθυστέρησε την πραγματοποίηση του μεγάλου του ονείρου. Έτσι, στο τελευταίο άλμα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, λίγα λεπτά πριν στεφθεί χρυσός Ολυμπιονίκης, εμφάνισε ένα κομμάτι του γύψου που φορούσε εκείνη την περίοδο και… πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του μεταλλίου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Χρυσός στα 100μ. ο Τζέικομπς με ευρωπαϊκό ρεκόρ!

Ο ταχύτερος άνθρωπος αυτή την στιγμή στον κόσμο είναι Ιταλός! Με χρόνο 9.80 στον τελικό των 100 μέτρων, που αποτελεί νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ, ο Λαμόντ Μαρσέλ Τζέικομπς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δεύτερος, τερμάτισε ο Αμερικανός, Φρεντ Κέρλι με 9.84, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Καναδά και στον Αντρέ ντε Γκρας, ο […]