Στην Κορίνθιανς ο Γουίλιαν, χαρίζοντας 24 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ!

Andreas
0 0
Read Time:49 Second

Οριστικά παρελθόν από την Άρσεναλ αποτελεί ο Γουίλιαν, που δεν κατάφερε να «δέσει» ποτέ με την ομάδα του Λονδίνου και φυσικά ποτέ δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που είχε με τη φανέλα της Τσέλσι.

Ωστόσο, η είδηση δεν αφορά ούτε στο «διαζύγιο», αφού η εξέλιξη ήταν δεδομένη και απλά αποτελούσε θέμα ανακοίνωσης, ούτε η συμφωνία του Βραζιλιάνου με την Κορίνθιανς από την οποία άρχισε την επαγγελματική του καριέρα.

Το πραγματικά συγκλονιστικό της υπόθεσης αποτελούν οι όροι με τους οποίους συναίνεσε στη λύση του συμβολαίου, καθώς ο Βραζιλιάνος παραιτήθηκε των αποδοχών του για τα επόμενα δύο χρόνια ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του, γεγονός που διευκόλυνε πολύ και την Άρσεναλ.

Ποιο ήταν το συνολικό ποσό το οποίο χάρισε ουσιαστικά ο 33χρονος εξτρέμ; Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ τα χρήματα που θα έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό υπό κανονικές συνθήκες έφταναν συνολικά τα 24(!) εκατ. ευρώ, ποσό που φυσικά δεν θα το λάβει από την Κορίνθιανς.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Σεμέδο: «Είμαι αθώος! Όλα για τα λεφτά!»

Προθεσμία από τον ανακριτή ζήτησε και πήρε μέχρι την Πέμπτη ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης, προσήλθε στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 11:00 και μετά από περίπου μια ώρα αποχώρησε. Θα συνεχίσει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και την Πέμπτη στις 13:00 θα επανεμφανιστεί ενώπιον του […]