Σόκαρε την Έβερτον η Κρίσταλ Πάλας

Andreas
0 0
Read Time:57 Second

Σηκώθηκε από τα… σχοινιά και πήρε βαθμό στο «Γούντισον Παρκ» η Κρίσταλ Πάλας, καθώς με γκολ του Μπατσουαγί στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, σε ένα ματς που η Έβερτον «σφυροκοπούσε» στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχασε τεράστια ευκαιρία να ανεβεί στην πέμπτη θέση, βάζοντας από κάτω τις Τότεναμ, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ και να πλησιάσει στον έναν βαθμό την Τσέλσι, που είναι στην τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, οι «αετοί» για ακόμα μία σεζόν πέτυχαν τον στόχο της άνετης παραμονής στην κατηγορία, αφού είναι απίθανο τις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές να καλυφθεί το +13, στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση, τα «ζαχαρωτά» αφού έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Κάλβερτ-Λιούιν και Ριτσάρλισον, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 56’ με τέρμα του Χάμες Ροντρίγκες, δείχνοντας ότι θα φτάσουν σε μια άνετη νίκη. Ωστόσο, στο 86’ από πάσα του Σλουπ, ο Βέλγος επιθετικός που σκόραρε και με την εθνική του ομάδα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Σάλος με Ιμπραΐμοβιτς: «Σκότωσε ένα λιοντάρι και πήρε το κεφάλι του για τρόπαιο»!

Σάλο έχει προκαλέσει στη Σουηδία -και όχι μόνο φυσικά- η είδηση, που φέρνει στο «φως» η Expressen, σύμφωνα με την οποία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «σκότωσε στην Αφρική ένα λιοντάρι και πήρε για τρόπαιο το δέρμα, το σαγόνι και το κεφάλι του»! Ο Σουηδός επιθετικός, θυμίζουμε, παρομοιάζεται -και έχει παρομοιάσει και ο ίδιος αρκετές φορές τον εαυτό του […]