ΦΕΡΑΝ ΤΟΡΕΣ: Κόστισε στη Σίτι 22 εκ., έπαιξε ελάχιστα και πωλείται με 55 εκ.!

Andreas
0 0
Read Time:52 Second

Ο Φεράν Τόρες αναμένεται πολύ σύντομα να υπογράψει το 5ετές συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα αποχωρώντας από την Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από μόλις 1,5 χρόνια παρουσίας στο αγγλικό κλαμπ. Κάτι παραπάνω από τα διπλάσια χρήματα, σε σχέση με αυτά που έδωσε, θα λάβει η ομάδα του Μάντσεστερ παρά την ελάχιστη προσφορά του παίκτη. 

Ο Τόρες μετακινήθηκε από την Βαλένθια στη Σίτι το καλοκαίρι του 2020 και κόστισε 22 εκατομμύρια ευρώ.

Και τον χειμώνα του 2021 όλα είναι σε θέση πλέον για να ταξιδέψει ο ποδοσφαιριστής στη Βαρκελώνη και να επαναπατριστεί για χάρη της Μπαρτσελόνα που πληρώνει 55 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν πρόσφερε στους «πολίτες» όσα θα ήθελε και όσα θα σκεφτόταν ή θα στόχευε όταν αποφάσιζε να φορέσει την γαλάζια φανέλα.

Συμμετείχε μόλις στο 32% των αναμετρήσεων της Σίτι στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ σε αυτό το διάστημα που ανήκε στο κλαμπ του Μάντσεστερ, ωστόσο, 18 μήνες αργότερα καταφέρνει να βάλει στα ταμεία της αγγλικής ομάδας τα διπλάσια χρήματα από αυτά που είχε κοστίσει.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BOXING DAY: Δύο αναβολές αγώνων!

Η Boxing Day (26 Δεκεμβρίου), η έναρξη μιας βασικής περιόδου στην αγγλική ποδοσφαιρική σεζόν, στην οποία οι ομάδες παίζουν τρεις αγώνες έως τις 3 Ιανουαρίου, δεν αναμένεται να κυλήσει όπως είχε προγραμματιστεί παρά το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά το υπερφορτωμένο πρόγραμμα αγώνων κατά την περίοδο […]