Χέντερσον: Σκόραρε στο Champions League μετά από 2.485 ημέρες

Andreas
0 0
Read Time:43 Second

Το γκολ του απέναντι στη Μίλαν ήταν… χρυσό. Κι όμως, ο νυν αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, είχε να σκοράρει στο Champions League από το 2014!
Ο «Χέντο» με ξερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Τετάρτης στο εντυπωσιακό ματς απέναντι στη Μίλαν για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο αρχηγός «μίλησε» την κατάλληλη στιγμή για να πάρουν οι «κόκκινοι» το θετικό αποτέλεσμα και να κάνουν την ανατροπή απέναντι στους «ροσονέρι», με το συγκεκριμένο γκολ να είναι το πρώτο του Άγγλου χαφ έπειτα από το 2014.

Συγκεκριμένα, πέρασαν 2.485 ημέρες από την τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα, όταν τον Νοέμβρη του 2014 είχε σκοράρει σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Λουντογκόρετς, με τον Ρίκι Λάμπερτ να έχει πετύχει το πρώτο από τα δυο τέρματα της Λίβερπουλ στο ισόπαλο 2-2!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ενκουκού: Έβαλε τ' όνομά του δίπλα σε αυτό του Μέσι

Ακόμα κι αν η Λειψία ηττήθηκε με βαρύ σκορ, ο Κρίστοφερ Ενκουκού θα θυμάται το 6-3 από τη Σίτι γιατί κατάφερε σε αυτό το ματς του Champions League να μπει στην ίδια πρόταση με το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Ο σκόρερ των τριών τερμάτων της Λειψίας στο Μάντσεστερ το βράδυ […]