Έγκριση μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΠ και νέα εξελεγκτική επιτροπή

Andreas
0 0
Read Time:33 Second

Η Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια των εργασιών της που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο Αμαθούς στη Λεμεσό, ενέκρινε ομόφωνα τη Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/2022.

Επίσης εγκρίθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ για την περίοδο 2022 – 2023, Τζιοβάνης Κουζαλής (ΕΝ Παραλιμνίου), Κώστας Χατζηστυλλής (Καρμιώτισσα Πολεμιδιών) και Κυριάκος Ιγνατίου (Ακρίτας Χλώρακας).

Τη νέα εξελεγκτική επιτροπή για την περίοδο 2022 – 2023 θα αποτελούν εκπρόσωποι των σωματείων Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και Δόξα Κατωκοπιάς.

Ενόψει της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, η Συνέλευση ενέκρινε για εγγραφή στο μητρώο της ΚΟΠ τα νέα σωματεία που εξασφάλισαν άνοδο από το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στο πλευρό του Πουλλαΐδη και επίσημα ο Λάζαρος Φιλίππου

Καθήκοντα ειδικού συμβούλου του προέδρου της Ανόρθωσης, Χρήστου Πουλλαΐδη αναλαμβάνει και επίσημα ο Λάζαρος Φιλίππου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση. «H Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της δράσης της, ανακοινώνει  τον διορισμό του κ. Λάζαρου Φιλίππου ως Ειδικού Σύμβουλου του Προέδρου της εταιρείας […]