Έρευνα για πιθανή χειραγώγηση του Ομόνοια-Δόξα από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Η Δόξα απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, με την οποία προβάλλεται ισχυρισμός ότι ο αγώνας με την Ομόνοια έτυχε χειραγώγησης, με την Επιτροπή να αποφασίζει τη διεξαγωγή έρευνας και με επιστολή της προς το Σύνδεσμό της στην ΚΟΠ, ζητά τη διαφύλαξη όλου του οπτικοακουστικού υλικού του αγώνα. Στο εν λόγω αίτημα περιλαμβάνεται και η ενδοεπικοινωνία μεταξύ διαιτητών, παρατηρητή και χειριστών του VAR.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, παρέλαβε ψες επιστολή από το σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ, με την οποία προβάλλεται ισχυρισμός ότι ο αγώνας ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΔΟΞΑΣ που διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 20 Σεπτεμβρίου, 2021, έτυχε χειραγώγησης. Μελετώντας όλες τις σχετικές πληροφορίες, η Επιτροπή αποφάσισε τη διεξαγωγή έρευνας για τον εν λόγω αγώνα.

Επί του παρόντος, η Επιτροπή απέστειλε επιστολή προς το Σύνδεσμό μας στην ΚΟΠ, ζητώντας τη διαφύλαξη όλου του οπτικοακουστικού υλικού του εν λόγω αγώνα. Στο εν λόγω αίτημα περιλαμβάνεται και η ενδοεπικοινωνία μεταξύ διαιτητών, παρατηρητή και χειριστών του VAR.

H διαδικασία, καθώς και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η έρευνα, θα αποφασιστούν στη Συνεδρία της Επιτροπής, τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021 και γι’αυτές θα εκδοθεί νέα Ανακοίνωση.

Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Νέα επιστολή ΑΠΟΕΛ: Ζητά αντικατάσταση του Εγγλέζου...

Με νέα  επιστολή του το ΑΠΟΕΛ ζητά και σήμερα την αντικατάσταση του βοηθού Νίκου Εγγλέζου καθώς και όσων διαιτητών έχουν οριστεί στους αγώνες κυπέλλου και αποτελούσαν μέλη της διαιτητικής ομάδας της αναμέτρησης Ομόνοια–Δόξα Κατωκοπιάς.Οι γαλαζοκιτρινοι προχωρούν ένα ακόμα βήμα παρακάτω αναφέροντας στην επιστολή τους  ότι δεν είναι δυνατό μετά την απόφαση από την επιτροπή […]