Και… πάλι καλά να λέει η Ρόμα! Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχασε δύο βαθμούς (2-2) στην έδρα της Σασουόλο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A, φτάνοντας μάλιστα στην ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Βέβαια, για να συμβεί αυτό εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 78′.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Ρόμα, η οποία έμεινε στο -2 από την 6η Λάτσιο.
Οι Ρωμαίοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια, καθώς στο 45′ ο Κίρικες υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι). Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Έιμπραχαμ, ο οποίος έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα.
Ωστόσο, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47′) οι φιλοξενούμενοι… δώρισαν την ισοφάριση στη Σασουόλο. Ύστερα από γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Σμόλινγκ για να περάσει εν συνεχεία μέσα από τα χέρια του Πατρίσιο καταλήγοντας στα δίχτυα. Η Σασουόλο πάτησε πάνω σ’ αυτό το γκολ, φτάνοντας στην ολική ανατροπή στο 73′, με τον Τραορέ να κατεβάζει στο ύψος του πέναλτι σκοράροντας με ψύχραιμο πλασέ.
Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 78′, όταν ο Φεράρι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας έτσι τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του αγώνα.
Η Ρόμα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή έστω και στο… παρά ένα, με τον Κριστάντε να έρχεται να γράψει το τελικό 2-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.