«Έχουμε ελπίδες για τον τίτλο, άδικη η κριτική στον Γρηγόρη»

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Primetel «Total Green» είναι ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση: «Ήταν μια νίκη που έπρεπε να πάρουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για να χάνουμε παιχνίδια, ειδικά στο ΓΣΠ. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους. Είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωση όμως καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για τη καθολική θέση της ομάδας: «Η θέση μας δεν αρμόζει στην Ομόνοια. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με τη θέση που είμαστε σήμερα».

Αν υπάρχουν ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου: «Υπάρχουν οι ελπίδες, δεν θα είναι εύκολο γιατί μείναμε αρκετά πίσω. Εάν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε όπως δείξαμε απόψε τότε έχουμε ελπίδες».

Αν θα προσληφθεί αθλητικός διεθυντής: «Είναι στα πλάνα μας για να προσθέσουμε ένα αθλητικό διευθυντή αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα αθλητικό άθλημα».

Για το πώς λειτουργεί ο προγραμματισμός: «Υπάρχει η ομάδα προγραμματισμού που αναλύει τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Βγαίνουν κάποιες αποφάσεις και παρουσιάζονται στον προπονητή. Και αν δεν αποφασίσει ο προπονητής ότι αυτοί οι παίκτες του κάνουν, δεν έρχεται κανένας. Το τελευταίο λόγο τον έχει ο προπονητής».

Για τα καθήκοντα του Γρηγόρη και την κριτική που του ασκείται: «Αυτός αναλαμβάνει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων όταν επιλεχθούν οι στόχοι από την ομάδα προγραμματισμού και τον προπονητή. Αυτή είναι η δουλειά του, δεν φέρνει ούτε διώχνει ποδοσφαιριστές. Οποιαδήποτε κριτική του ασκείται για την επιλογή ποδοσφαιριστών είναι εντελώς άδικη».

Για το πλάνο που εφαρμόστηκε φέτος: «H διαφορά που είχαμε φέτος είναι ότι ξεκινήσαμε χωρίς αθλητικό διευθυντή. Νοιώθαμε ότι με τον προπονητή που είχαμε θα μας βοηθούσε περισσότερο στις επιλογές παικτών».  

Για τα λάθη που έγιναν: «Έγιναν λάθη αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν φέρνεις 10 παίκτες κάποιοι δεν θα σου βγουν. Κάποια λάθη διορθώθηκαν και κάποια θα διορθωθούν. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας και να πάμε στην επόμενη σεζο΄ν με πιο λίγα λάθη».

Για τον στόχο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ: «Πρέπει να κτίσουμε για τα επόμενα 50 χρόνια και όχι για την επόμενη χρονιά. Σίγουρα θα υπάρχουν αποτυχίες, δεν μπορούμε να κουμαντάρουμε τα πάντα. Ένας από τους στόχους μας είναι να πάμε Τσάμπιονς Λιγκ και σημαίνει ότι πρέπει να ανέβουμε επίπεδο». 

Για τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Θέλουμε να επενδύσουμε στους Κύπριους παίκτες που είναι στις ακαδημίες και που προπονούνται στην πρώτη ομάδα. Δώσαμε κάποιες νεαρούς με υποσχετική για να μπορέσουν να πάρουν παιχνίδια και να δείξουν το ταλέντο τους. Θέλουμε να τους δούμε να επιστρέφουν πιο ώριμοι για να βοηθήσουν την ομάδα».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

«Χωρίς συμφωνία με το σωματείο δεν θα κτίσουμε γήπεδο»

Στην εκπομπή «Total Green» μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που έκανε στο σωματείο για αλλαγή στη μεταξύ τους συμφωνία. Αναλυτικά: «Ζήτησα εδώ και αρκετούς μήνες για να αλλαχθεί το management που πρότεινε το σωματείο. Η Ομόνοια μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια. Πρέπει […]