ΑΓΓΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ: Τι είδαν στο VAR…

Andreas
0 0
Read Time:37 Second

Πρώτο θέμα συζήτησης ακόμα και από την πρόκριση της Αγγλίας, είναι ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν τα «τρία λιοντάρια» σε αυτή την επιτυχία, καθώς το πέναλτι που πήρε ο Ραχίμ Στέρλινγκ από τον Μέλε έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Μέσα στον χαμό της φάσης, το πλάνο του VAR πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο το συγκεκριμένο ριπλέι είναι και το πλέον σημαντικό, καθώς βάσει αυτού επιβεβαιώθηκε ο καταλογισμός της παράβασης.
Βάσει αυτού του βίντεο, που δείχνει από πίσω τη φάση, φαίνεται ότι ο μπακ της Αταλάντα έχει επαφή στον οπίσθιο μηριαίο του Άγγλου επιθετικού της Σίτι και κατόπιν έρχεται η πτώση. Η επαφή που προκύπτει στη συνέχεια με τον Γένσεν, πιθανότατα δεν λήφθηκε υπ’ όψιν, καθώς ο Στέρλινγκ έχει ήδη αρχίσει και πέφτει.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ: ΜΩΥΣΗΣ Κυριάκου ο Ερυθρόλευκος μαχητής

Από τους πιο παθιασμένους παίκτες στην ιστορία της Νέας Σαλαμίνας ήταν ο Μωυσής Κυριάκου που έκανε σπουδαία καριέρα στους Ερυθρολεύκους από το 1973 έως και το 1985. Γεννήθηκε το 1953, ξεκίνησε την καριέρα του σαν επιθετικός, αλλά στα πρώτα χρονιά μετά την βάρβαρη Τούρκικη εισβολή του 1974, μετακόμισε στην άμυνα […]