Αδειοδότηση στα Σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας

Andreas
0 0
Read Time:31 Second

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι τα Σωματεία που θα λάβουν μέρος στα Πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022, εξασφάλισαν αδειοδότηση μέσα από τη διαδικασία ελέγχου κριτηρίων UEFA που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων της Ομοσπονδίας, όλα τα Σωματεία ικανοποιούν τις απαιτήσεις των οικονομικών κριτηρίων. Η Επιτροπή, επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της για τη συνεργασία  τους κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Για τα Σωματεία που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας εγκρίθηκε η αδειοδότηση License 2 και για τα Σωματεία που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας η αδειοδότηση License 3.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Εντυπωσιακά στα προημιτελικά του διπλού Τσιτσιπάς-Σάκκαρη!

Μπορεί τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη να αποκλείστηκαν από την συνέχεια του μονού των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο η πρώτη εμφάνισή τους στο Τόκιο ως δίδυμο πήγε εξαιρετικά.Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες τενίστες επικράτησαν με 2-0 σετ (6-3, 6-4) των Καναδών Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ/Γκάμπι Νταμπρόβσκι και προκρίθηκαν στα […]