ΑΕΛ: «Τι προσπαθεί να κρύψει και να καλύψει ο κ. Μάζιτς;»

Andreas
0 0
Read Time:47 Second

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ σχετικά με τον απολογισμό του VAR και αναφέρει πως δεν έγινε επεξήγηση των φάσεων όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές.
Αναλυτικά:
«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο με αγωνία ανέμενε χθες τις τοποθετήσεις του Τμήματος Διαιτησίας σχετικά με τις αποφάσεις των διαιτητών και του VAR για τους αγώνες που προηγήθηκαν, όπως συνέβαινε και τις προηγούμενες αγωνιστικές.
Με έκπληξη μας όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει οποιαδήποτε ανακοίνωση από την Ομοσπονδία και το Τμήμα Διαιτησίας που να επεξηγεί τις φάσεις.
Καλούμε τον κ.Μίλοραντ Μάζιτς, να μας εξηγήσει και να μας ενημερώσει γιατί δεν έχουν δημοσιοποιηθεί αυτή τη βδομάδα, όπως με ζήλο έγινε τις προηγούμενες βδομάδες, οι επεξηγήσεις των φάσεων και των αποφάσεων των διαιτητών και του var.
Το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ εμπαίζει ξεκάθαρα το φίλαθλο κοινό αφού άλλα έκανε στις πρώτες αγωνιστικές με πλήρη ανάλυση των φάσεων και άλλα έπραξε τώρα. Μήπως για να καλύψει τα λάθη του Θεούλη;
Τι προσπαθεί να κρύψει και να καλύψει;
Αναμένουμε…»

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στην Κυπρο η ηγεσία της UEFA για συνεδρία της Ε.Ε. το 2023

Η UEFA αποφάσισε όπως  η επόμενη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου,  να  πραγματοποιηθεί στην Κύπρο το Σεπτέμβρη του 2023. Η απόφαση πάρθηκε στη σημερινή συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA στην Κροατία.  Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη τόσο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όσο και για […]