Αναθεωρημένο Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων ΚΟΠ

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Η ΚΟΠ δημοσιεύει αναθεωρημένο Πρωτόκολλο διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι αλλαγές προκύπτουν βάσει νέων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και αφορούν τα τεστ στα οποία πρέπει να υποβάλλονται όσοι δεν έχουν λάβει την τρίτη, ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του Covid-19.

Σύμφωνα λοιπόν με το τι ισχύει από εδώ και πέρα,  δικαίωμα εγγραφής στο φύλλο αγώνα για  όλες τις ηλικιακές Ομάδες άνω των 14 ετών που αγωνίζονται στα Πρωτάθλημα της ΚΟΠ,  έχουν μόνο όσοι πληρούν ένα από τα πιο κάτω.
1. Άτομα που έλαβαν την ενισχυτική/3η δόση εμβολίου.
2. Άτομα που κατέχουν πιστοποιητικό με αρνητικό αποτέλεσμα από PCR ή rapid test, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί τη προηγούμενη ημέρα του αγώνα ή την ημέρα του αγώνα. Τα Rapid Test για να γίνονται αποδεκτά, θα πρέπει να διενεργούνται μόνο από εγκεκριμένα / πιστοποιημένα κλινικά εργαστήρια ή τα κατά τόπους σημεία του κράτους.
Οι Ομάδες υποχρεούνται να προσκομίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία όπως αναγράφονται πιο πάνω στον διαιτητή για έλεγχο πριν την έναρξη του αγώνα.

Σε σχέση με την αναβολή αγώνων, εξακολουθεί να ισχύει ότι  και στο προήγουμενο πρωτόκολλο, όπως πιο κάτω:

Για τα Πρωτάθλημα CYTA Α Κατηγορίας

Σε περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στο κατάλογο Α, της ομάδας Ανδρών του σωματείου, τότε οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι εντός 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, μετά από αίτημα του Σωματείου, αναβάλλονται.
Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες
Για τις πρώτες δύο αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, σε περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι αποδεδειγμένα προπονούνται και αγωνίζονται με την ομάδα Ανδρών του σωματείου, τότε οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι εντός 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, μετά από αίτημα του Σωματείου, αναβάλλονται. Από την Τρίτη αγωνιστική, Ομάδα θα δικαιούται να αιτηθεί αναβολής αγώνων εντός 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, σε περίπτωση που έχει 4 Ποδοσφαιριστές της, επιβεβαιωμένα θετικούς στον ιό COVID – 19, οι οποίοι τους τελευταίους δύο αγώνες πριν το πρώτο θετικό κρούσμα ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Κλοπ: «Αν παίζουμε έτσι, δεν θα φτάσουμε ποτέ τη Μάντσεστερ Σίτι»

Σε δηλώσεις του μετά τον ήττα από τη Λέστερ, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε πως αν η ομάδα του συνεχίσει να παίζει όπως και στο Κινγκ Πάουερ, τότε δεν θα φτάσει ποτέ την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη […]