ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΕΚ 0-0: Τα είχε όλα εκτός από γκολ…

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Γενικώς ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο βάσει εικόνας καμία ομάδα δεν άξιζε τη νίκη και το θέαμα ήταν άσχημο.

Παρέμεινε στην 4η θέση με 25 βαθμούς η Ανόρθωση, δεν μπόρεσε να πετύχει τρίτη σερί νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν και έχασε την ευκαιρία να κάνει σαββατόβραδο στην κορυφή. Στην 6η θέση με 20 βαθμούς η ΑΕΚ που δείχνει να συνέρχεται, όμως χρειάζεται να κάνει ακόμα πολλά για να φθάσει εκεί που την θέλει ο προπονητής και πρωτίστως η διοίκηση της ομάδας.

Το ματς…

Στο πρώτο ημίχρονο παιχνίδι δεν είδαμε. Σκληρές μονομαχίες, πολλά φάουλ δύο διακοπές από ρήξη πυρσών από οπαδούς της ΑΕΚ και με ελάχιστες χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν (από μία μόνο καλή για κάθε ομάδα). «Highlight» του αγώνα στο πρώτο 45έπτο, οι πολλές κίτρινες και κυρίως η διπλή αποβολή με απευθείας κόκκινη στον Τόμοβιτς για την ΑΕΚ και στον Τσίκο για την Ανόρθωση. Ο Σέρβος αποβλήθηκε επειδή κτύπησε εκτός φάσης τον Ανγκολέζο εξτρέμ της «Κυρίας» επειδή ο τελευταίες κτύπησε στο πρόσωπο τον Ντιουνκού σε μία μονομαχία και αυτός ήταν και ο λόγος που ο 24χρονος είδε κι αυτός την κόκκινη.

Ούτε στην επανάληψη υπήρχε ενδιαφέρον. Γενικώς, η Ανόρθωση η οποία φημίζεται για τη δημιουργικότητά της, δεν είχε ούτε μία καλή προσπάθεια στο στόχο, ενώ η ΑΕΚ ήταν πιο επικίνδυνη σε προϋποθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασε πιο κοντά στο γκολ, όμως δεν ανάγκασε τον Αρμπολέδα σε καμία τοπ απόκρουση.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέχο): Aρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κάργας, Κορέια (78′ Κίκο), Τεχέρα, Τιουνέ (79′ Χρυσοστόμου), Ουαρίς (65′ Παρούτης), Τσίκο, Φερέιρα (79′ Μουσοντά), Γκασαμά (66′ Καστέλ).

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρθία, Φαράζ (65′ Τόνγκια), Λέδες, Πέρε Πονς, Ντίμερς (68′ Γκιούρτσο), Σολ (85′ Σάντος).

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 22′ Τεχέρα, 33′ Κορέια / 41′ Μιλίτσεβιτς, 45′ Ντίμερς, 60′ Ρομπέρζ, 89′ Πέρε Πονς.

Αποβολές: 11′ Τσίκο (απευθείας κόκκινη) / 11′ Τόμοβιτς (απευθείας κόκκινη).

Διαιτητής: Λούκα Ζούφερλι (Ελβετία).

Βοηθοί: Όμηρος Τζιωρτής (α’), Πέτρος Πέτρου (β’), Παναγιώτης Χατζηγεωργίου (τέταρτος)

VAR / AVAR: Χρυσοβαλάντης Θεουλή / Ξένια Ηροδότου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Euro 2024: Με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία αν προκριθεί η Ελλάδα!

Δύσκολο έργο θα έχει η Ελλάδα στο Euro του 2024, εφόσον καταφέρει να προκριθεί σε αυτό μέσω των playoffs. Στη μεγάλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι, η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στο ίδιο γκρουπ (σσ. 6ο) με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία. Ένας όμιλος με αρκετές ιδιαιτερότητες. Διότι υπάρχει […]