ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Διατέθηκαν περισσότερα από 2.000 διαρκείας…

Andreas
0 0
Read Time:49 Second

Περισσότερα από 2.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί στην Ανόρθωση. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον κόσμο.

Η ανακοίνωση: Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ενημερώνει για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2021-2022 και παράλληλα για την έναρξη της Β’ φάσης.

Κατά την πρώτη φάση ξεπεράσαμε τις 2000 κάρτες διαρκείας, νούμερο που φέρνει το ποσοστό ανανέωσης των κατόχων 2020-2021 να ξεπερνά το 80%. Με τις συνθήκες αβεβαιότητας που βιώνουμε, ο κόσμος της Ανόρθωσης αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο πιο σταθερός και σημαντικός αιμοδότης της και όσα ευχαριστώ και να πούμε θα είναι λίγα! Σας ζητήσαμε να πάμε #ολοιμαζι και αυτό ακριβώς γίνεται.

Από τη Δευτέρα (5/7)  και μέχρι την Παρασκευή 23 του μήνα θα μπορούν οι κάτοχοι διαρκείας 2019-2020 που δεν ανανέωσαν πέρσι να αγοράσουν την κάρτα τους επωφελούμενοι έκπτωσης 10% σε όποια θέση είναι διαθέσιμη.  Από τις 28 Ιουλίου θα υπάρξει ελεύθερη προπώληση για όλους τους φίλους της ομάδας μας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Κάτι άλλο είναι στα σκαριά…»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την αναβολή της συνάντηση με Ομόνοια και ΓΣΠ. Η αρχική τοποθέτηση για την αναβολή της συνάντησης: «Ναι. Αναβλήθηκε η συνάντηση. Χθες βράδυ πήρα τηλεφώνημα από τον γραμματέα του ΓΣΠ που με ενημέρωσε ότι θα αναβληθεί η συνάντηση και […]