ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ζωηρό ενδιαφέρον αλλά καμιά συμφωνία… με Κάμπελ

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Κοινή Ανακοίνωση Εταιρείας και Συλλόγου Ανόρθωσης Αμμοχώστου για το θέμα με τον υποψήφιο επενδυτή.

Αναλυτικά

Με αφορμή πληθώρα δημοσιευμάτων στον τύπο σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφεροντος από επενδυτή, η Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ και o Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμούν να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας μας για τα εξής:

1. Εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης / προσέλκυσης νέων επενδυτών, καθώς οι απαιτήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ολοένα και αυξάνονται, χωρίς αυτό να συνεπάγεται την απομάκρυνση της οικογένειας Πουλλαΐδη.
2. Κατά καιρούς εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από διάφορα πρόσωπα και τους τελευταίους μήνες υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από πλευράς υποψήφιου επενδυτή για αγορά μετοχών της ποδοσφαιρικής εταιρείας.
3. Τέθηκαν εξαρχής, οι παράμετροι για όλα όσα καθιστούν την Ανόρθωση κάτι περισσότερο από μια απλή ποδοσφαιρική εταιρεία.
4. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και τον υποψήφιο επενδυτή βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να προκύπτει μέχρι στιγμής οτιδήποτε ανακοινώσιμο.

Διαβεβαιώνουμε, ότι όλοι στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ώστε στο τέλος της χρονιάς να ζήσουμε ανάλογες στιγμές του περασμένου Μαΐου.

Επιπρόσθετα, δηλώνουμε ευθαρσώς πως πράττουμε τα δέοντα για τη διαφύλαξη τόσο των καλώς νοούμενων συμφερόντων της ομάδας μας και του σωματείου, όσο και της ομαλής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Καλούμε λοιπόν, τον υπερήφανο κόσμο της Ανόρθωσης να κωφεύσει στα όσα θεωρητικά ή και ορισμένα εξ αυτών ανυπόστατα λέγονται ή γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Συστράτευση! Όλοι μαζί, απερίσπαστοι, να δώσουμε τους τελικούς που μας απομένουν.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Υποκλίθηκε στην Αταλάντα ο Ολυμπιακός

Τετέλεσται… Ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο το ήθελε, αλλά δεν μπορούσε κάτι παραπάνω κόντρα στην Αταλάντα. Οι Ιταλοί επικράτησαν 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σφράγισαν πρόκριση στους «16» του Europa League με δύο νίκες κόντρα στους Πειραιώτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη φετινή τους παρουσία στην Ευρώπη.Ο Μέλε άνοιξε το σκορ στο […]