Ανόρθωση: Συγκινεί ο πάτερ Ανδρέας, συνείσφερε τον μισθό του!

Christos
0 0
Read Time:36 Second

Ο πάτερ Ανδρέας από την Αγία Φύλα της Λεμεσού στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα Ανόρθωση και συνεισφέρει οικονομικά αφού ως γνωστόν η “Μεγάλη Κυρία” περνά πολύ δύσκολες οικονομικές στιγμές με τα οικονομικά, αλλά η ανιδιοτελής αγάπη του κόσμου είναι αυτή που την κράτησε και θα την κρατήσει στην ζωή. 

Στο πλαίσιο αυτό συνεισφέρει μέσω της πλατφόρμας που είναι σε λειτουργία και και ο πάτερ Ανδρέας,  ο οποίος έκανε εισφορά όλο του τον μισθό για χάρη της Ανόρθωσης. 

Συγκινητική κίνηση και άξια σεβασμού, με πολλούς να εύχονται ότι θα ακολουθήσουν ολοένα και περισσότεροι υποστηρικτές της ομάδας το ίδιο παράδειγμα, χωρίς φυσικά να φτάσουν στο σημείο να μην το… σηκώνει η τσέπη τους και να δυσκολευτούν στη δική τους ζωή.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τα δεδομένα με τον Ελ Αραμπί...

Έντονες είναι οι διεργασίες όσο αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση στον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο έντονη επιθυμία είναι η βασική εκκρεμότητα (τουλάχιστον για τον φορ) να κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Με λίγα λόγια να υπάρχει τελική κατάληξη με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι και ο βασικός στόχος για την κορυφή της […]