Απέσυρε τις κυρώσεις κατά των τριών της ESL η UEFA

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Την κόντρα τους με την UEFA φαίνεται πως κέρδισαν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στην προσπάθεια ίδρυσης της ESL. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως αίρονται οι κυρώσεις κατά των τριών «ανταρτών» και σταματά τις έρευνες για την προσπάθεια ίδρυσης της νέας διοργάνωσης, ενώ δε θα τιμωρήσει με πρόστιμα και τις εννιά υπόλοιπες ομάδες που επιχείρησαν να συμμετάσχουν στην Europen Super League.

Η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ώστε να ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οριστικά.

Η ανακοίνωση της UEFA: «Η UEFA θα ενημερώσει το δικαστήριο της Μαδρίτης για την απόφασή της να μη συνεχίσει τις τρέχουσες νομικές διαδικασίες κατά των τριών ομάδων που εξακολουθούν να συμμετέχουν στη European Super League (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους).

Η UEFA σέβεται τις δικαστικές διαδικασίες και υπάρχει η άποψη ότι η διαδικασία που βρισκόταν σε εξέλιξη δεν εξυπηρετεί το βέλτιστο συμφέρον της UEFA ή των ενώσεων -μελών της αυτήν τη στιγμή. Η UEFA διατηρεί σταθερά τη θέση της για τη Super League και τις ενέργειες των εμπλεκόμενων συλλόγων.

Η UEFA θα συνεχίσει να παλεύει για να κάνει ό,τι χρειάζεται για να σταματήσει η Super League. Αυτό περιλαμβάνει την πιθανή επανεκκίνηση νομικών διαδικασιών».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αφιερωμένες αγωνιστικές στην εκστρατεία για το Ασφαλές Παιγνίδι

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συμμετέχει στην εκστρατεία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων  για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το Ασφαλές Παιχνίδι. Για το σκοπό αυτό, η Ομοσπονδία αφιέρωσε για την εκστρατεία τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta και της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Το μήνυμα […]