Απίθανος Τεντόγλου: «Δεν αξίζω το χρυσό. Ο Ετσεβαρία πάντα με κερδίζει»

Andreas
0 0
Read Time:51 Second

Με περισσή ειλικρίνεια ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος.
«Δεν το λες και τεράστιο, ένα καλό άλμα ήταν. Ήταν ίδια επίδοση με τον δεύτερο. Ήμουν και κάπως τυχερός. Ο αγώνας δεν πήγε καθόλου όπως ήθελα, τα πέντε πρώτα άλματα ήταν κάκιστα. Στο τέλος τα έδωσα όλα γιατί με είχαν πετάξει έξω από τα μετάλλια. Αυτό που έγινε ήταν θαύμα», ανέφερε αρχικά.
«Δεν πίστευα πως θα πάρω το χρυσό, ακόμη και τώρα… Λέω ότι δεν το αξίζω. Ο Ετσεβαρία είναι πολύ καλός αθλητής, τον ξέρω χρόνια, έχω χάσει τόσες φορές από αυτόν. Συνήθως, πάντα, με κερδίζει. Του βγαίνει χαλαρά να κάνει μεγάλα άλματα. Σήμερα μάλλον κάτι είχε, γι’ αυτό δεν έκανε άλλο άλμα», πρόσθεσε.
Όσο για τους πανηγυρισμούς στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πόλη του, τα Γρεβενά; «Κάτι έχω δει (γέλια), κάτι έχω παρατηρήσει και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που κάθισαν και ξενύχτησαν. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στους δικούς μου ανθρώπους».

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο ο τεράστιος Πετρούνιας!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε για ακόμα μια φορά κατάθεση ψυχής και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.