ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0: Συμβιβασμός στο ΓΣΠ!

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Έπεσαν κορμιά στο ΓΣΠ, όμως νικητής δεν υπήρξε. ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο μεταξύ τους ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan και διατήρησαν τη μεταξύ τους διαφορά των δύο βαθμών, όμως το αποτέλεσμα σε καμιά περίπτωση δεν τους αφήνει ικανοποιημένους.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» διατηρήθηκαν μεν στην 5η θέση της βαθμολογίας, όμως απομακρύνθηκαν και άλλο από 3ης προνομιούχο θέσης, ενώ συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη φέτος σε ντέρμπι με ομάδα της εξάδας.

Από την άλλη πλευρά οι «κυανόλευκοι» δεν πήραν τη νίκη που είχαν ως στόχο για να προσπαθέσουν τον αντίπαλό τους στην βαθμολογία και να συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους για κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί μέσω του πρωταθλήματος στην Ευρώπη.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Κουν, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών», ενώ και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές για να σκοράρουν. Ο ΑΠΟΕΛ για περίπου ένα 20λεπτο αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο, όταν αποβλήθηκε ο Ντ’ Αλμέιδα (72’), όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό του πλεονέκτημα.

ΑΠΟΕΛ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπέλετς, Τσεπάκ, Αντωνίου, Λαΐφης, Σούσιτς, Γαλανόπουλος (46′ Πίζι), Σαρφό, Τεχέρα, Μαϊόλι (68′ Ντράζιτς), Μαρκίνιος (74′ Αλέχο), Σωτηρίου (74′ Ελ Αραμπί).

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Κουν, Σάντος, Βούρος, Κβίντα (77′ Λαμ), Ντε Μάρκο (46′ Γιούσεφ), Ζμέρχαλ, Ντ’ Αλμέιδα, Μπουαγκάρντ (62′ Χ. Κυριάκου), Βάισμπεκ, Σαγκάλ, Ντιόν (62′ Ντουοντού).

Σκόρερ: -/-

Κίτρινες: -/ Σάντος.

Αποβολές: -/ Ντ’Αλμεϊδά

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΕΛ- ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-1: Ο Ίλιεφ είχε τον τελευταίο λόγο!

Στα πλαίσια της λογικής, υπήρχε εξ αρχής φαβορί στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην Ανόρθωση και αν ήθελε και οποιοδήποτε ερώτημα, θα μπορούσε να απαντήσει ακόμη και ένα πεντάχρονο παιδί. Η «Κυρία» πήγε στο «Άλφαμεγα» ως μία ομάδα που είχε υπέρ τις όλες τις εκτιμήσεις για να πάρει τη […]