ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΠ: Καμία λογική εξήγηση!

Andreas
0 0
Read Time:54 Second

Ανακοίνωση από το ΑΠΟΕΛ αναφορικά με την τελευταία απόφαση της ΚΟΠ:

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι οι κανονισμοί εγγράφων και μετεγγραφών της ΚΟΠ, θα πρέπει να συμβαδίζουν με αυτούς της UEFA.

Για αυτό και επικροτούμε τη δυνατότητα μέσω των χθεσινών τροποποιήσεων να εγγράφονται για το κυπριακό πρωτάθλημα 17 ξένοι/κοινοτικοί δημιουργώντας την απαραίτητη εναρμόνιση με τους ευρωπαικούς κανονισμούς. Είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας αν επιθυμεί, να εγγράψει στο δυναμικό της, 17 ή 15 ή ακόμα και 10 ξένους. Κανείς δεν επιβάλλει τον μέγιστο αριθμό. 

Από εκεί και πέρα πρέπει να αναφέρουμε ότι μας βρίσκει άκρως αντίθετους, η πρόνοια που αναφέρει ότι κάθε μήνα θα δηλώνονται μόνο 15 ξένοι/κοινοτικοί. Αυτό εξυπακουέται ότι κάθε μήνα για μια ομάδα που διατηρεί 17 ξένους/κοινοτικούς στο δυναμικό της, θα πρέπει να γίνονται συνεχόμενες προσθαφαιρέσεις. Δεν γνωρίζουμε από που προήλθε αυτή η εισήγηση ή ποιος είναι ο σκοπός της. Όμως επειδή δεν εδράζεται σε καμία λογική εξήγηση και το μόνο που θα προκαλέσει είναι πολλαπλά προβλήματα οργανωτικού και νομικού χαρακτήρα, ας αποσυρθεί όσο πιο άμεσα γίνεται ενόψει και της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανόρθωση-Ομόνοια 0-2: Με μίλετιτς και Μπασιρού!

Η Ομόνοια ήταν η νικήτρια του δυνατού φιλικού ντέρμπι στην Πολωνία κόντρα στην Ανόρθωση.Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0, με τους δύο προπονητές Ντάρκο Μίλανιτς και Νιλ Λένον να δίνουν χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και αν βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα καθώς απέναντι τους είχαν έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της νέας σεζόν.Ο Νεμάνια Μίλετιτς άνοιξε […]