Αποθεωτική υποδοχή του Ιακωβίδη στο αεροδρόμιο! (ΦΩΤΟΣ)

Andreas
0 0
Read Time:41 Second

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης επέστρεψε στην Αθήνα την Τρίτη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του και των όσων έλαβαν χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην άφιξή του στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” δεν βρέθηκαν μόνο οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του, αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο επικεφαλής του αθλητισμού στη χώρα ήθελε να μιλήσει δια ζώσης με τον Έλληνα αρισιβαρίστα, ο οποίος εξέφρασε την απόφασή του να σταματήσει τον αθλητισμό εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και της μη στήριξης.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μιλώντας αποκλειστικά στο SPORT24, είχε αναφέρει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αθλητισμό και το άθλημα που υπηρετεί, αν βρει την οικονομική αρωγή που έχει ανάγκη από την ελληνική πολιτεία. Πλέον περιμένει οι δεσμεύσεις που έλαβε να μετατραπούν σε πράξεις.

Φωτογραφίες από την άφιξή του στην Ελλάδα:

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης στην αφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο Ελ. Βενιζέλος
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης στο Ελ. Βενιζέλος
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στα ημιτελικά η Ελένη Αρτυματά!

Πέταξε προς τα ημιτελικά των 400μ. η Ελένη Αρτυματά με χρόνο 51.91. Αύριο στις 13.30 ώρα Κύπρου θα αγωνιστεί στην πρώτη ημιτελική σειρά (από τρεις συνολικά). Έδωσε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων της για να προκριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ανάμεσα σε 46 αθλήτριες καταλαμβάνοντας την 23η θέση. Η […]