ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-1: Το έκρινε ο Γκασάμα και την αφιέρωσαν στον Φερέρ!

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Σε ένα άκρως εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Απόλλωνας υποδέχτηκε την Ανόρθωση, η οποία «έφυγε» με το «διπλό» από τη Λεμεσό (0-1), πλησιάζοντας τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι «έφτιαξαν» αρκετές φάσεις, ενώ ακυρώθηκαν σωστά και τρία γκολ από την «Κυρία». Μία κεφαλιά του Γκασαμά (86΄) ήταν εκείνη που έκρινε το αποτέλεσμα, το οποίο φέρνει πικρή «γεύση» στους «κυανόλευκους» της Λεμεσού, ενώ αφήνει πλήρως ικανοποιημένους τους «κυανόλευκους» της Αμμοχώστου που παίρνουν δεύτερη νίκη σε ντέρμπι!

Για πρώτη φορά μετά από καιρό μένει για τέσσερα συνεχόμενα ματς δίχως νίκη το σύνολο του Μιλόγεβιτς, ενώ το «στρατόπεδο» του Γκαγιέγο «κρατάει» ανέπαφη την εστία του μόλις για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο. Εκτός εξάδας ο Απόλλωνας, μία επίδοση που φέρνει προβληματισμό. Οι παίκτες της Ανόρθωσης αφιέρωσαν το τέρμα στον Φερέρ.

Η «Κυρία» πήρε δίκαια μία νίκη που την φέρνει στη τέταρτη (4η) θέση με 24 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στην έβδομη (7η) με 18 πόντους, παρατηρώντας και τη Νέα Σαλαμίνα από πάνω του. Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει τους παίκτες των «κυανόλευκων» της Λεμεσού να παίζουν εκτός έδρας με τον Εθνικό Άχνας, ενώ η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ του Ραν Μπεν Σιμόν που ήταν στο γήπεδο.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

https://youtube.com/watch?v=i4SMVMMUFT4%3Ffeature%3Doembed

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Άδωνη, Πέρετζ (65′ Βαλμπουενά), Γιούρσεβιτς, Χάμπος, Νταρίκουα, Κοστάτσε (81′ Κρμέντσικ), Μάρκες, Κολ, Βάργκα (54′ Αμπντουραχίμι).

Ανόρθωση: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Φραν Γκαρσία (80′ Κίκο), Μαρκούκ, Κάργας, Κορέια (58′ Τσίκο), Τεχέρα, Φερέιρα, Τιουνέ (84′ Χρυσοστόμου), Γουαρίς (58′ Καστέλ), Γκασαμά.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-0: Τον τιμώρησε στο Βικελίδης!

Ο Άρης τιμώρησε κάθε λάθος του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον κέρδισε με 2-0 με το τριφύλλι να μένει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στο μηδέν. Τα πλάνα των δύο προπονητώνΟ Άκης Μάντζιος επέλεξε μια ενδεκάδα με τον Κουέστα κάτω από τα γκολπόστ. Στα δεξιά έπαιξε ο Οντουμπάτζο και αριστερά ο […]