Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (26/10)

Andreas
0 0
Read Time:5 Minute, 56 Second

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή Χαράλαμπου Θεοδώρου κατά του ΣΙΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ, ποδοσφαιριστή του ΑΣΙΛ που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΑΣΙΛ Λύσης – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας/17.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Προκόπη Χατζησολωμού κατά του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΗΝΑ, ποδοσφαιριστή της ΜΕΑΠ που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου – ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Μόρφου/16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Β. Αργυρού κατά του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΙΖΟΥ, ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΠΟ Ορμήδειας – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς/16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Δημήτρη Κυριάκου κατά του ΜΙΧΑΛΗ ΓΑΒΡΙΗΛ, ποδοσφαιριστή του ΕΘΝΙΚΟΥ Άσσιας που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας – ΠΕΓΕΙΑ 2014/16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Αθανασίου κατά του ΜΑΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, προπονητή της ΑΕΛ  που αποβλήθηκε γιατί διαμαρτυρόταν και αμφισβητούσε συνεχώς τα σφυρίγματα του διαιτητή και ενώ προηγουμένως τον είχε προειδοποιήσει ότι αν συνεχίσει θα τον απέβαλε και επίσης την ώρα που τον προειδοποιούσε τον ειρωνευόταν έντονα στον αγώνα Ανώτατη Κατηγορία Παίδων U17 Α’ Φάση ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/16.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Πάφου FC:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18    της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος  CYTA   περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση  ΠΑΦΟΣ FC – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας/16.10.2021 (6η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(δ) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του Β’ ημιχρόνου κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/17.10.2021 (6η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο 23ο λεπτό του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) του Τιμούρ Κετσπάγια, προπονητή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση  ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/17.10.2021 (6η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΡΗΣ Λεμεσού/18.10.2021 (6η Αγωνιστική) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ  στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/17.10.2021 (6η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας 2014–ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/15.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου:
(α) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας κατά τον διαιτητών του αγώνα στην λήξη του ημιχρόνου, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
 (γ) για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (Ball boys – ελλιπής αριθμός)  κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν στον αγώνα μόνο 4 παιδιά  κατά παράβαση των άρθρων 39-46 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας και του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/15.10.2021 (5η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(1) του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για επεισόδια που προκλήθηκαν από  ποδοσφαιριστές και παράγοντες  της ομάδας με ποδοσφαιριστές και παράγοντες  της αντίπαλης ομάδας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(2) του ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΘΕΟΧΑΡΗ,  ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου με αριθμό φανέλας 19 για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου – ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006/16.10.2021 (5η Αγωνιστική).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

«Καθάρισε» τον Ντιμιτρόφ και προχωράει στη Βιέννη ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» 2-0 σετ (7-6, 6-4) τον Ιγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 22 στην ATP) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις της Βιέννης, περιμένοντας εκεί τον Φράνσις Τιάφοου. Το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στον Βούλγαρο αντίπαλό του, όμως βρήκε τις λύσεις και έφτασε […]