ΑΠΟΨΗ: Μια από τα ίδια στην ΚΟΠ…

Christos
0 0
Read Time:44 Second

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο, εκλογές στην ΚΟΠ δεν θα υπάρξουν αφού ο Κλεάνθης Γεωργιάδης δεν βρήκε τα τέσσερα απαιτούμενα μέλη για να καταθέσει υποψηφιότητα.

Ήταν φανερό από την αρχή της εξαγγελίας της υποψηφιότητα του ότι κάτι τέτοιο ήταν απίθανο να συνέβαινε. Βγήκε όμως μπροστά, είπε κάποια σημαντικά πράγματα και έδωσε ευκαιρία εναλλακτικής λύσης, ή τουλάχιστον επισημοποίησης των διαφωνιών με την υφιστάμενη κατάστασή.

Αλλά όπως και σε προηγούμενες εκλογές, οι κατά καιρούς διαμαρτυρόμενοι και φωνασκούντες, όταν έρθει ή στιγμή να ορθώσουν ανάστημα, παραμένουν σκυφτοί και δέσμιοι τού προηγηθέντος δούναι και λαβείν.

Μία από τα ίδια στην ΚΟΠ για άλλη μία φορά, γι’ αυτό ας μην επαναλάβουν εαυτόν και στη νέα περίοδο, δεν θα πείσουν κανένα.

Έχουν την ηγεσία που τους αξίζει και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση, με τον Γιώργο Κούμα να επανεκλέγεται στην προεδρία της Ομοσπονδίας χωρίς ανθυποψήφιο…

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΜΩΥΣΕΩΣ (SPORT-FM.COM.CY)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ο Χρίστος Σολέας μίλησε στον Στέλιο Παπαμωϋσέως θυμήθηκε την μεγάλη Ανόρθωση!

Για μια δεκαετία ο Χρίστος Σολέας ήταν ο βασικός δεξιός εξτρέμ της Ανόρθωσης και η προσφορά του ήταν πολύ σημαντική, αφού υπήρξε κι αυτός μεταξύ των ποδοσφαιριστών που κράτησαν όρθια την Ανόρθωση στα πρώτα δύσκολα χρόνια μετά τον εκτοπισμό. Ο Σολέας έβαλε τη δική του σφραγίδα στην «Κυρία» στη δεκαετία […]