Αρχίζει να δεσπόζει επιβλητικά στο Κολόσσι, το νέο γήπεδο Λεμεσού

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Αρχίζει να δεσπόζει επιβλητικά στο Κολόσσι, το νέο γήπεδο Λεμεσού. Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και το γήπεδο παίρνει σάρκα και οστά. Αυτό διαπιστώθηκε και στην επίσκεψη – επιθεώρηση στον χώρο του εργοταξίου του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μελών του ΔΣ ΚΟΑ.
Η επίσκεψη – επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2021 και σε αυτή συζητήθηκε η πορεία των έργων, με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ να εκφράζει την ικανοποίηση του για την πορεία τους και να τονίζει ότι οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και μέσα στα σωστά χρονοδιαγράμματα, υπογραμμίζοντας ότι το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2022.
Μετά την επιθεώρηση ο κ. Μιχαηλίδης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Είμαστε εδώ με τους συναδέλφους, τους λειτουργούς και τους υπεύθυνους μηχανικούς. Έχουμε ενημερωθεί και βλέπουμε ότι το γήπεδο παίρνει σάρκα και οστά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δηλώσαμε πολλές φορές ότι θα παρακολουθούμε στενά και συνεχώς την πορεία των εργασιών. Έχουμε ρητή εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία του γηπέδου, το που βρίσκονται οι εργασίες.
Μιλήσαμε με τους υπευθύνους του γηπέδου και χαιρόμαστε να πούμε ότι όλα βαίνουν καλώς. Καθυστερήσεις αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν και ελπίζουμε ότι θα πάμε προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι τέλους. Ταυτόχρονα θα ενημερωθούμε πολύ σύντομα από τον Υπουργό Μεταφορών με τον οποίο διευθετήσαμε συνάντηση για το οδικό δίκτυο, που αφορά ασφαλώς το έργο και είναι ένα σημαντικό κομμάτι».
Δηλώσεις έκαμε και ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου των Δημοσίων Έργων Δημήτρης Αποστολίδης, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Όπως είπε και ο κ. Μιχαηλίδης, το έργο του νέου γηπέδου Λεμεσού προχωρά κανονικά. Έγινε σήμερα μια ενημέρωση στο ΔΣ του ΚΟΑ για την πορεία των εργασιών. Τα προβλήματα έχουν όλα λυθεί και ελπίζουμε ότι τον Μάϊο 2022, το έργο θα παραδοθεί στις ομάδες Λεμεσού, όπως έχει προγραμματισθεί. Ευχαριστούμε τον κ. Μιχαηλίδη για το ενδιαφέρον του ο οποίος επισκέπτεται τακτικά το έργο τόσο με μέλη του Συμβουλίου, όσο και πολλές φορές μόνος του και με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία».
Τον Πρόεδρο του ΚΟΑ συνόδευαν τα Μέλη του ΔΣ Στέλιος Στυλιανού, Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Ανδρέας Μυλωνάς, καθώς και ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας.
Η ενημέρωση για την πορεία των εργασιών έγινε από τον υπεύθυνο Μηχανικό του έργου των Δημοσίων Έργων Δημήτρη Αποστολίδη, στην παρουσία του μελετητή/συντονιστή του έργου Πρόδρομου Ανθίμου και των μηχανικών της εργοληπτικής εταιρείας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΔΟΞΑ: Τέλος ο Σακκάς, νέος προπονητής ο Σατσιάς

Μετά την αποδέσμευση Μαρτίδη από τον Ερμή, προέκυψε άλλη μια απομάκρυνση προπονητή από πάγκο ομάδας α΄ κατηγορίας.Aποτελεί παρελθόν από την Δόξα ο Κώστας Σακκάς και μάλιστα βρέθηκε άμεσα και ο αντικαταστάτης του. Αυτός που θα τον διαδεχθεί είναι ο Μαρίνος Σατσιάς.