Αστόρι: Μονοετής φυλάκιση στον πρώην ιατρικό σύμβουλο της Φιορεντίνα

Andreas
0 0
Read Time:33 Second

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι προέκυψαν τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς στον τότε ιατρικό σύμβουλο της Φιορεντίνα, Τζόρτζιο Γκαλάντι, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

Ο Ιταλός γιατρός είχε υπογράψει ενάμιση χρόνο πριν τον ξαφνικό θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν υγιής, αποτυγχάνοντας να διαγνώσει το σοβαρό καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο αδικοχαμένος Αστόρι.

Η εισαγγελία είχε προτείνει 18 μήνες φυλάκισης, ενώ ο δικηγόρος του Γκαλάντι (ο ίδιος απουσίαζε) σχολίασε πως η πλευρά του κατηγορούμενου θα ασκήσει έφεση.

Εκτός της φυλάκισης, στον Γκαλάντι επιβλήθηκε και καταβολή αποζημίωσης ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ στην οικογένεια του θανόντος.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τιμωρείται με πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών

Μέχρι και αφαίρεση βαθμών ενδέχεται να τιμωρήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας για την αναβολή του χθεσινού αγώνα της με την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ».  Σε σημερινό της δημοσίευμα η Sun, μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για την τιμωρία της ομάδας επισημαίνοντας ότι η FA ενδέχεται να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο ή ποινή […]