Β’ όμιλος: Το θρίλερ και η 6άρα

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο αποψινός αγώνας στο Παραλίμνι μεταξύ της τοπικής Ένωσης με τη Νέα Σαλαμίνα για την 8η αγωνιστική της β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Προηγήθηκε με 3-0 η Νέα Σαλαμίνα στο πρώτο ημίχρονο και ισοφάρισε σε 3-3 η Ένωση.

Η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Βάγκνερ στο 13ο λεπτό. Στη φάση που κέρδισε το πέναλτι η Σαλαμίνα αποβλήθηκε ο Μπάλαζιτς.

Στο 31ο λεπτό ο Βάγκνερ πέτυχε το 2-0 και στο 37ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το 3-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 51ο λεπτό με τον Κυριάκου.

Από το 58ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές συνέχισε και η Σαλαμίνα λόγω αποβολής του Κονφέ. Στο 69ο λεπτό ο Φελίπε μείωσε σε 2-3 και στο 87ο λεπτό με γωνιακό σουτ του Ουντόζι η Ένωση έφτασε στο 3-3.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα του Σαββάτου, η Πάφος νίκη με το ευρύ σκορ 6-0 την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής για το δεύτερο όμιλο άνοιξε την Παρασκευή με το εκτός έδρας 1-0 της Δόξας Κατωκοπιάς επί του Ερμή Αραδίππου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τον αγώνα Εθνικός Άχνας – ΑΠΟΕΛ.

Βαθμολογία: Πάφος FC 48, ΑΠΟΕΛ 46, Δόξα Κατωκοπιάς 39, Εθνικός Άχνας 37, Νέα Σαλαμίνα 35, Ερμής Αραδίππου 32, ΕΝ Παραλιμνίου 29, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 23 βαθμοί.

Εκκρεμούν οι αγώνες Δόξα Κατωκοπιάς – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και Ένωση – Πάφος που θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Serie A: Επιστολή έντεκα ομάδων για την τιμωρία των Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν

ΙΤΑΛΙΑ Serie A: Επιστολή έντεκα ομάδων για την τιμωρία των Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν Κοινή επιστολή προς τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής, Πάολο Νταλ Πίνο, έστειλαν έντεκα ομάδες της Serie A, οι οποίες ζητούν την τιμωρία των Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν. www.sport-fm.gr25/04/2021, 02:15 Αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν είναι η […]