ΓΣΠ: «Συμμορφώθηκε η Ομόνοια…»

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Ανακοίνωση Γ.Σ.Π. προς τα μέλη του για την παραχώρηση του γηπέδου στην εταιρεία της Ομόνοιας για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Για τις εγχώριες διοργανώσεις συμφωνήθηκε όπως γίνουν νέες συναντήσεις εντός της εβδομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Π., φέρει σε γνώση των μελών του τα ακόλουθα σε σχέση με την παραχώρηση του Σταδίου στην εταιρεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η παραχώρηση έγινε μόνο για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες και αφού η εταιρεία συμμορφώθηκε πλήρως στις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Για τις εγχώριες διοργανώσεις συμφωνήθηκε όπως γίνουν νέες συναντήσεις εντός της εβδομάδας. Ο Γ.Σ.Π. αποδέχθηκε να συζητήσει το όλο θέμα μόνο αφού εξοφλήθηκαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ οι υποχρεώσεις της, και αφού αποσύρθηκαν διάφοροι ισχυρισμοί που προκάλεσαν το πρόβλημα.

Προς γνώσην και πάλι του φίλαθλου κοινού ο Γ.Σ.Π. επαναλαμβάνει ότι αποτελεί καταπίστευμα. Αναγέρθηκε κατόπιν ανταλλαγής του παλαιού Σταδίου με την Κυπριακή Δημοκρατία, επί Κυβερνήσεως Γιώργου Βασιλείου.
Το παλαιό Γ.Σ.Π αποκτήθηκε κατόπιν εισφορών των μελών του, αλλά κυρίως λόγω δωρεάς των μεγάλων ευεργετών Αντωνίου και Ευγενίας Θεοδότου, γι’ αυτό και από το 1934 έχει μετονομαστεί σε Στάδιο Γ.Σ.Π. Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου.

Ο Γ.Σ.Π. έχει πέραν των 700 μελών και πέραν των 1000 αθλητών. Είναι Γυμναστικός Σύλλογος που προάγει τον αθλητισμό. Αθλητές του προβάλλουν την Κυπριακή Δημοκρατία και υψώνουν την σημαία της σε όλα τα στάδια του κόσμου. Αθλητές του συμμετείχαν και συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τεράστιες επιτυχίες. Διατηρεί ακαδημίες στίβου όπου εκατόνταδες παιδιά κάθε απόγευμα εντελώς δωρεάν γυμνάζονται στις εγκαταστάσεις του.

Σαν καταπίστευμα υποβάλλει εξελεγμένους λογαριασμούς μέσω μεγάλου λογιστικού οίκου στους αρμόδιους φορείς, τους οποίους κοινοποιεί στα μέλη του και αναρτά σην ιστοσελίδα του.

Όλες οι ενέργειες του Γ.Σ.Π. είναι στα πλαίσια της διαφάνειας γι’ αυτό και στα 127 χρόνια της ιστορίας του έχει τιμηθεί από όλο τον αθλητικό κόσμο.

Αυτά τα ολίγα και για περισσότερη γνώση της ιστορίας του Γ.Σ.Π. μπορεί κάποιος να διαβάσει το έργο που κυκλοφόρησε για τα 125 χρόνια του Γ.Σ.Π.

Για όλες τις εκδηλώσεις του Γ.Σ.Π., αποστέλλεται μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο στα μέλη του και σε όλους τους φορείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ο Γ.Σ.Π. ουδέποτε ήλθε σε αντιπαράθεση με τα σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του, αλλά αντίθετα πάντοτε τα βοηθά ώστε να μπορούν να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους οπαδούς τους. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα από την UEFA, η οποία χρησιμοποίησε το στάδιο πολλές φορές για συναντήσεις ομάδων διαφόρων χωρών όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Γ.Σ.Π. θα συνεχίσει την πολυδιάστατη προσφορά του πάντοτε στα σωστά αθλητικά πλαίσια μακρυά από οπαδικές φωνές.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΑΣΠ: Καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν

Ο ΠΑ.Σ.Π. καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες εμβολιασμένους και μη, να συνεχίζουν να τηρούν όλα τα μέτρα και συνιστά προσοχή καθώς παρατηρείται έξαρση του ιού. Παράλληλα ενθαρρύνει όλα τα μελή του και τους καλεί να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους, για να προστατεύσουν πρώτα την κοινωνία και έπειτα την ποδοσφαιρική […]