Γ. Κούμας: Η οικονομική βοήθεια προς τα Σωματεία και η προσπάθεια για επιστροφή των φιλάθλων

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, η ΚΟΠ υλοποίησε σχέδιο οικονομικής στήριξης όλων των Σωματείων της, διαμοιράζοντας τους 2,5 εκατομμύρια ευρώ λόγω κορωνοϊου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κούμα, η συνολική  οικονομική βοήθεια προς τα Σωματεία ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, αφου δόθηκαν και πέντε εκατομμύρια για να κάλυψη μέρους των υποχρεώσεων των ομάδων προς το Κράτος. 

“Για να έχουμε απαιτήσεις από το Κράτος, πρέπει και εμείς να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας προς αυτό”, είναι η χαρακτηρική τοποθέτηση του Προέδρου της ΚΟΠ, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιθυμία όλων και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες, στέλνοντας το μήνυμα πως, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι, το ποδόσφαιρο αποτελεί διέξοδο και ένεση ελπίδας για τους φιλάθλους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου της ΚΟΠ:

«Η Πανδημία έχει επηρεάσει σημαντικά το ποδόσφαιρο μας.  Δεν είναι μόνο 2,5 εκατομμύρια που δόθηκαν στα Σωματεία. Σε αυτό το ποσό πρέπει να προσθέσουμε και τα πέντε εκατομμύρια που δόθηκαν για να βοηθήσουμε τα Σωματεία μας για τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος. Γιατί, για να έχουμε απαιτήσεις από το κράτος, πρέπει και εμείς να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας.

Τα 2,5 εκατομμύρια που διαμοιράστηκαν σε όλες τις κατηγορίες, ήταν μια σοβαρή ένεση για τα σωματεία. Σίγουρα δεν επιλύονται όλα τα προβλήματα με αυτό το ποσό και είμαστε σε ανοικτό διάλογο με την Κυβέρνηση και το Υπουργείου Οικονομικών και περιμένουμε να οριστεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσουμε και την αρωγή του κράτους, ούτως ώστε το ποδόσφαιρο μας να επανέλθει εκεί που πρέπει. Θεωρώ ότι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο κόσμος, το ποδόσφαιρο αποτελεί μια διέξοδο, μια ένεση ελπίδας.

Ο κόσμος το παρακολουθεί το ποδόσφαιρο λόγω των συνθηκών, δυστυχώς από την τηλεόραση Η προσπάθεια της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με το Υπουργείο, είναι ο κόσμος να επανέλθει ξανά στα γήπεδα. Ελπίζουμε ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες και ο κόσμος να μπορεί  να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο από τα γήπεδα».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Β΄ Κατηγορία: Απώλειες για τους πρωτοπόρους

Ο πρωτοπόρος Οθέλλος Αθηαίνου έμεινε στο 0-0 στην έξοδο του στη Χλώρακα με αντίπαλο τον Ακρίτα και με απολογισμό 35 βαθμούς συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Η ΠΑΕΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με αντίπαλο το ΘΟΪ Λακατάμιας και έφτασε στους 33 βαθμούς. Στο 32ο λεπτό ο Χάλαχαν […]