«Δεν θα ανεχθούμε αυτή την κατάσταση»

Andreas
0 0
Read Time:53 Second

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης προέβη πριν από λίγο σε δηλώσεις στην τηλεόραση της Cablenet. Εξέφρασε διαμαρτυρίες για την διαιτησία. Απαίτηση για κάθοδο ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά:
«Kατέβηκα για να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ καλή εμφάνιση. Οι παίκτες μας στάθηκαν εξαιρετικά αλλά δυστυχώς έδιναν μια άνιση μάχη. Όλα τα κρίσιμα σημεία, δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κουβέντα. Φαίνεται υπάρχει εμπάθεια από τον Γιώργο Νικολάου. Εμφανίζεται ξανά. Ο Γιώργος Νικολάου και Τιμόθεος Χριστοφή καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα. Δεν θα ανεχθούμε αυτή την κατάσταση, η σιωπή μας παρερμηνεύεται. Αυτό σταματά εδώ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ανόρθωση. Τα προβλήματα εστιάζονται στην διαιτησία. Είμαστε οι πρώτοι που δώσαμε συγχαρητήρια για το VAR. Είμαστε οι πρώτοι που είχαμε πει πως θα πρέπει να έρχονται ξένοι διαιτητές. Είναι ξεκάθαρες οι οδηγίες μας.
Η Δοίκηση του Απόλλωνα δεν είναι υπεύθυνη να ορίζει τους διαιτητές. Είναι persona non grata ο Γιώργος Νικολάου. Προσπαθούν έντεχνα να μας τον βάζουν. Kανεί με τους κύπριους διαιτητές, κανεί. Το απαιτούμε αύριο να έρθουν άμεσα ξένοι διαιτητές».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΟΜΟΝΟΙΑ: Έχει γενέθλια το... αεροπλανάκι

Έχει γενέθλια το… αεροπλανάκι της Ομόνοιας, ο Γιόζεφ Τζούριακ και η Ομόνοια δεν τον ξέχασε. Μέσω σόσιαλ μίντια του έστειλα τα χρόνια πολλά.