«Δεν πρόκειται να ετοιμάζω στεφάνια για κηδεία»

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

Στον SUPER SPORT FM104 και στην εκπομπή μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ και αντιπρόεδρος της FIPRO Σπύρος Νεοφυτίδης κρούοντας το κώδωνα του κινδύνου για την διεξαγωγή αγώνων σε υψηλές θερμοκρασίες για την απαραίτητη προστασία των ποδοσφαιριστών.

«Καταρχήν η FIPRO  έχει ορίσει μια ειδική επιτροπή για αυτό τον λόγο σε όλα τα πρωταθλήματα ανά το παγκόσμιο.  Έχει την ευθύνη να ελέγχει τέτοια δεδομένα με ψηλές θερμοκρασίες  όπως έγινε και για το African cup. Φαίνεται ότι μέσα από τον έλεγχο παιχνιδιών είναι σε απαγορευτικές θερμοκρασίες όπως και το παιχνίδι της ΑΕΛ. Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο παιχνίδι της Ομόνοιας. Ενημερώθηκε η ΟΥΕΦΑ και θα ενημερώσουμε και εμείς από την πλευρά μας τα ιδία τα σωματεία και τα παιχνίδια θα μεταφερθούν. Να το μεταφέρουμε  γύρω στις 7.00. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της ώρας. Η ΑΕΛ αναφέρθηκε για το γηπεδικό αλλά πρέπει να βρεθεί λύση είναι ο φωτισμός αλλά έλεος με τον φωτισμό. Είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση ο  χορτοτάπητας  του Τσιρείου και με άλλους παράγοντες σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες ποιο είναι το πλεονέκτημα της ΑΕΛ που αποτελεί και φαβορί;. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι βραδινά.

«Υπήρξε μια καθυστέρηση για πρωτόκολλο το οποίο θα έπρεπε να ετοιμαστεί από τον ΚΟΑ σε συνεργασία με την μετεωρολογική υπηρεσία. Θα γίνει μια προσπάθεια να αλλάξει η ώρα του αγώνα στο Τσίρειο αλλά το πρόβλημα είναι ο φωτισμός εξ όσων γνωρίζω. Πρέπει να δούμε πως θα προφυλάξουμε τους παίκτες . Να  γίνει με διαλείμματα και με μπόλικο νερό. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο να συμβαίνει στην σήμερον ημέρα. Είμαστε πολύ πίσω ως χώρα σε θέματα εγκαταστάσεων και ανάπτυξης αθλητισμού. Μένουμε στα λόγια και είναι λυπηρό. Όταν ένα κράτος έχει καλή στρατηγική τότε έχει και υγιής πολίτες. Εμείς πήραμε όλα τα πρωτεία σε νόσους και σε άλλα. Έχουμε γενικότερα προβλήματα με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και εξ ανάγκης τα παιχνίδια παίδων να διεξάγονται νωρίς στις 4.00 το απόγευμα κάτω από τον ήλιο»

«Εμείς δώσαμε τελεσίγραφο ότι για όποιο αγώνα ορίζεται πριν από τις  6.00 να γίνεται καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ. Πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου δεν θα αποδεχτούμε να γίνονται αγώνες πριν από τις 6.30 η 7.00. Εγώ δεν πρόκειται να ετοιμάζω στεφάνια για κηδεία  κυρίως για τα παιδιά οι συνθήκες είναι επικίνδυνες. Ας κοιτάζουν του γονείς στα μάτια οι αρμόδιοι.»

«Θα δήξει σήμερα αν θα αλλάξει κάτι γιατί θα έχω κάποιες διασκέψεις και προσωπικά για την ΑΕΛ το βλέπω πολύ  δύσκολο να μην διεξαχθεί ο αγώνας στο Τσίρειο.  Ενώ για την Ομόνοια δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα το παιχνίδι να γίνει αργότερα από τις 6.00. Πρέπει να βελτιωθούμε για να μην έχουμε κάθε χρόνο τα ιδία.»

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Από την Ιταλία στην ΑΕΚ...

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του 20χρονου (04/03/2001) διεθνή μέσου Ραφαήλ Μάμα. Ο Ραφαήλ Μάμας προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Ιταλία, αρχικά στην δεύτερη ομάδα της Napoli και ακολούθως της SPAL. Η […]